Glas Javnosti

HALJINA I KARDIGAN: Kako nositi najlepšu prolećnu kombinaciju?

Moda
Autor: Glas javnosti

Haljina i kardigan - ovo je odevna kombinacija koja spaja udobnost i stil!

Leto je skroro tu, ali ne zaboravimo da smo još uvek u prelaznim danima koji možda počinju suncem, ali svi znamo da to nije garancija da neće biti popodnevne kiše i zahlađenja. Iako sunčani dani mogu da nas nateraju da se svi okrenemo svojim omiljenim prozirnim haljinama, važno je da budemo spremni za sve što dan donosi. Odgovor je slojevito oblačenje, a ove sezone postoji kombinacija koja spaja udobnost i stil: haljine i kardigani.
Možda zvuči jednostavno, ali ponekad može biti teško kreirati kombinaciju koja je moderna i udobna u isto vreme. Čini se da je sve u proporcijama i teksturama - krop kardigan može da stvori prelepu siluetu uz lepršavu maksi haljinu, dok predimenzinirani kardigan može savršeno da izgleda u kombinaciji sa cvetnim dnevnim mini haljinama.

Crna maksi haljina i kardigan ravnog kroja
Kardigan može biti odličan način da šik crnu maksi haljinu učinite prikladanom za dan. Nosite je uz krop kardigan koji će naglasiti struk i dati haljini definisaniji oblik. Posebno je lepa kombinacija crne i bele, koja je klasična i istovremeno stvara kontrast.
Monohromatska kombinacija
Napravite monohromatski izgled tako što ćete izabrati ove dve stavke u istoj paleti boja. Tačnije, ove godine se preporučuje da probate maslinasto zelenu, jer je ona jedna od boja godine. Kombinujte haljinu i kardigan sa patikama ili ravnim cipelama za jutro ili visokim potpeticama za noćni izlazak.
Cvetna haljina i neutralni kardigan
Ukoliko želite parisku šik kombinaciju odlučite se za cvetnu mini haljinu i kratki kardigan. Birajte komade u neutralnim bojama ili smelijim ako ste hrabrije. Dodajte ravne cipele ili visoke potpetice, u zavisnosti od prilike, i suptilne dodatke koji će izgledu dati dodatni karakter.

"Total white"
Ne postoji modernija kombinacija od totalno bele za sezonu u kojoj se nalazimo i za letnje dane koji dolaze. Izaberite belu slip ili midi haljinu i podignite izgled kardiganom u istoj paleti boja. Možete dodati kontrast izborom cipela (kao što je par crnih baletanki) i finiširati izgled efektnom torbom.
Neutralne + neon boje
Po istoj logici, kombinaciju možete bazirati na neutralnim i stvoriti kontrast kroz "statement" cipele u neon boji. Za više boho efekta, preferirajte haljinu sa prorezom i opušteniji kardigan.


Glas javnosti/ N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR