Glas Javnosti

LUDILO U ELITI! Miljani Kulić UNIŠTENE uspomene na sina Željka, prolila gorke suze!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Proslava Vaskrsa, koju je organizovao Veliki šef, naizgled je bila vesela i puna radosti, ali je brzo prerasla u haos kada su Miljana Kulić, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica započeli žestoki sukob.

Kako se veče bližilo kraju, atmosfera se zahuktavala, a sukob između Miljane i Bebice dostigao je vrhunac. Njihov klinč doveo je do haotične scene u kojoj su stvari letale na sve strane, a njihovo ponašanje uzdrmalo je prisutne.

Situacija je kulminirala kada je obezbeđenje upalo u spavaću sobu i zaustavilo dalji haos. Njihova brza reakcija sprečila je da sukob eskalira u nešto ozbiljnije, čime su sačuvali integritet proslave i bezbednost svih prisutnih.

Tokom žestoke rasprave, Miljana je otkrila da joj je Bebica polomio sve uspomene na sina Željka Kulića, te je kamera i zabeležila nekoliko uništenih stvari.

- Sve su mi slomili što je od Željka stiglo, obezbeđenje ga drži! Ovo je strašno - povikala je Miljana. 

- Tek ćeš da vidiš za ovo ponašanje! Za ovo čupanje! Ti si patološki lažov! Sve što nam je stiglo je polomila, počupala me je na Vaskrs! Prva si počela samo da znaš! Sve postoje i snimci, ja sam bežala od tebe, ali neću više bežati od tebe! Samo me pipni još jednom! - zapretila je Teodora. 

Ostaje nam da vidimo kako će se ovaj turbulentani odnos završiti. Ono što mnogi misle da je okidač za Miljanino ponašanje, jeste pomirenje Bebice i Delićeve. Mnogi su primetili da čim se njih dvoje pomire, Miljana doživi neku vrstu emotivnog prebačaja i počne da pravi haos po imanju u Šimanovcima. 

Glas javnosti R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR