Glas Javnosti

SVE ĆU VAS POBITI KAO PAŠČAD! Fudbaler Adem Ljajić PIJAN napao recepcionera, brutalno pretio policiji, pa priveden!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nenad Živković (49) recepcioner hotela "Holidej IN" pozvao je jutros oko 05.47 časova policijuj i prijavio da ga je napao fudbaler Adem Ljajić koji je smešten u hotelu tako što je ušao u recepciju, uhvatio za kragnu i pretio batinama.

U obavljenom razgovoru sa oštećenim došli smo do saznanja da je Adem Ljajić (33) sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo.

Vređao i pretio policiji

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem isti je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policijskim službenicima, iz kog razloga je doveden u Policijsku stanicu.


Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR