Glas Javnosti

Za 5 minuta dnevno ZATEGNITE OPUŠTENE NADLAKTICE spremite ruke za letnje bretele

Život
Autor: Glas javnosti

Ukoliko niste zadovolnji kako vam izgledaju ruke, posebno unutrašnji deo nadlaktice, postoje 4 načina da ih zategnete, uz 5-minutne vežbe i malo upornosti.

S godinama telo proizvodi sve manje elastina i počinje potraga za čudotvornim preparatom koji će povećati elastičnost kože. Nije neophodno pribegavati tako radikalnim merama kao što je pomoć plastičnog hirurga da biste i dalje izgledali mlado i privlačno. 


Za oblikovanje i toniranje mišića ruku kod žena preporučuju se vežbe sa velikim brojem ponavljanja – od 20 do 30 u seriji i to od dve do maksimalne četiri serije. Vežbe se izvode pažljivo i kontrolisano, na početku radite sporije, a potom povećavajte intenzitet, dinamiku i brzinu.

Ovaj kućni trening za ruke možete da radite sedeći ili stojeći.

Vežba 1

Stanite ili kleknite, raširite noge u širini ramena, polako podignite ruke u stranu, ramena povucite nazad što dalje od ušiju. Otvorite dlanove ka nebu, pa ih onda okrenite ka prostirci. Otvorite, zatvorite, otvorite, zatvorite, ponavljajte vežbu 30 puta. Zadržite ruke, istegnite ih i zadržite u istoj poziciji.

Vežba 2

Ruke ispružene u visini ramena okrećite iz ramena unazad tri puta, pa onda unapred 3 puta, i ponovite 30 puta. Ostnite u istom položaju

Vežba 3

Ukrstite ruke u nivou grudi, pa ih vratite do ramena, ponovite vežbu 30 puta.

Vežba 4

Zadržite ruke u visini ramena, savijte ih u laktovima, pa 30 puta spojite laktove ispred grudi. Kad god otvorite ruke, trudite se da spojite lopateice na leđima.

Vežba 5

Okrenite dlanove ka prostirci, pa 30 puta pomerajte ruke iz ramena gore-dole.

Glas javnosti MN03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR