Glas Javnosti

Bebica izgubio živce: Urlao iz sveg glasa na Teodoru

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Macanović je ponovo u fazi kada sumnja u partnerku...

Učesnici Elite Nenad Macanović Bebica i njegova devojka Teodora Delić, s kojom non stop raskida, pa se miri, opet su imali okršaj, a ovoga puta to se desilo zbog njegovog novog izliva ljubomore! Naime, Macanović do te mere sada sumnja u iskrenost Teodore, da joj više ne veruje ni kada mu kaže da je gladna, pa joj je sve sasuo u lice.

- Idi da spavaš - kazao je Bebica.

- Sedeću gde ja hoću - kazala je Teodora.

- Shvati da smo ti i ja problem. Nemamo poverenje jedno u drugo. Druge probleme nemamo. Tako je i tako će ostati. Nema potrebe da me vređaš - kazao je Bebica.

- Ti to izazivaš. Ja sam ono što budiš u meni - kazala je Teodora.


- Ja sam ti rekao da ne daješ upaljač Gačiću, a ti si to uradila. Posle si išla da se kupaš dok je Gačić u kupatilu. Nemoj da praviš mentola od mene! Znam vrlo dobro šta radiš i kojim metodama mu se nabacuješ. Nisam ja sisao vesla! Ne verujem ti više ništa, kad mi kažeš da si gladna ja ti ne verujem... Eto koliko si brzo sve prokockala. Mirimo se i svađamo, ali ovo neće imati nikakvu poentu ako ne mogu da ti verujem. Meni je to osnov za neki odnos, a ti praviš problem i to veliki  - kazao je Bebica.

Teodora je tada počela da se brani i da priča kako to nije istina.

- Ne znam ko ti je napunio glavu glupostima, ali evo, kažem ti da to što misliš nije istina! Nemam potrebu da se pravdam, vreće će sve da pokaže, ali shvati da ni ti nisi previše naivan. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR