Glas Javnosti

STRAŠNA BRUKA! Dodikov političar priznao "genocid" u Srebrenici još 2007. godine! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Dok su u Ujedinjenim nacijama Srbija i predsednik Aleksandar Vučić junački bori protiv rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici u tom istom gradu je iz skupštinske arhive isplivao neverovatan dokument iz 26. marta 2007. godine.

Dokument iz kojeg se vidi da je Skupština Srebrenice još 2007. godine potpisala dokument koji potvrđuje da je u Srebrenici počinjen navodni genocid, a koji je potpisao prvi Dodikov političar iz ovog grada Radomir Lalo Pavlović, poslalo je više lokalnih političara uključujući i načelnika Srebrenice Mladena Grujičića.

U tom dokumentu piše: Skupština opštine Srebrenice prihvata činjenicu da je u Srebrenici počinjen genocid kako je i definisano presudom Međunarodnog suda pravde.

Zaključak stupa na snagu danom donošenja i objavit će se u #biltenu opštine Srebrenica”.

Ispod je potpis tadašnjeg predsednika opštine Pavlović dr Radomira. Sa leve strane piše da je dostavljeno načelniku opštine i arhivu. Načelnik je tada bio Abdurahman Malkić iz bošnjačke stranke SDA.

Da li je moguće?

Pitali su se u čudu srpski političari, kao što smo se i mi pitali.


 Radomir Lalo Pavlović   (Foto: Printskrin)

Danas je za mene, kao političara, poražavajući dan. Saznao sam da je 2007.g. falsifikovana sednica SO Srebrenica na kojoj su donesena tri najštetnija Zaključka po naš narod. – kaže Momčilo Cvjetinović, predsednik OO SDS Srebrenica i nastavlja:

- U pitanju su tri zaključka SO Srebrenica od 26. marta 2007.g. koja su doneta na Tematskoj sednici SO Srebrenica (?).

1. Prvim Zaključkom “SO Srebrenica traži od nadležnih da po hitnom postupku upute u parlamentarnu proceduru donošenje Zakona o zabrani negiranja genocida”,

2. Drugim Zaključkom “SO Srebrenica traži od Međunarodnog suda pravde tumačenje presude” i

3. Trećim Zaključkom “SO Srebrenica prihvata činjenicu da je u Srebrenici počinjen genocid, kako je definisano presudom Međunarodnog suda pravde”.

U pitanju je 2007.g. kada je Radomir Pavlović bio predsednik SO. U to vreme, kao i sada, SDS je bio pod teškim sankcijama, a meni je od strane okupatora uz svesrdnu pomoć domaćih sluga sastavljenih od političara i, posebno, “prevodilaca” u uredima u Srebrenci, bio zabranjen svaki politički rad. Mnogi odbornici, koji su tada bili u SO Srebrenica, tvrde da sednica nije održana i da su zaključci doneseni protivpravno kako bi se učvrstio savez SNSD i SDA u Srebrenici, a Radomir Pavlović Lalo zadržao vlast.


(Foto: Printskrin)

SDS će pokrenuti inicijativu na rasvetljavanja ovog nedela i stavljanja van snage.

I na ovom primeru se vidi dokle se ide u nacionalnoj šteti kako bi se sačuvala vlast. Nije ni čudo što će Generalna skupština Ujedinjenih nacija doneti Rezoluciju o genocidu i trajno staviti odgovornost na naš narod. Pojedinci, saučesnici i pomagači, će grcati u stečenom bogatstvu za veleizdaju. Nadali su se da ovakvi dokumenti neće ugledati svetlost dana.

Želim javno da pitam Radmira Pavlovića, da li je moguće da je napravio ovakva tri dokumenta, koja nanose za vijek vijekova štetu nama i našem pokolenju? – zaključuje Momčilo Cvjetinović, predsednik OO SDS Srebrenica

КAКO SE NA BANJALUČКOM КAŽE IZDAJNIК?

Milorad Dodik, čovek koji je prvi priznao da se u Srebrenici desio “genocid”, pa se kasnije predomislio, na dan izglasavanja sramne Rezolucije u UN najavio je dolazak u Srebrenicu. Taj dan će zajedno sa svojim predsednikom OO SNSD Srebrenica, Radomirom Lalom Pavlovićem, srbovati malobrojnim Srbima u Srebrenici.


(Foto: Printskrin)

Svi vi koji dođete da aplaudirate “najvećim” patriotama i Srbima današnjice, pročitajte ovaj dokument iz 2007. god. kada je bilo poželjno zagrliti se sa “međunarodnom” zajednicom i muslimanima i svoj narod optuživati za najteži zločin u istoriji čovječanstva. A sve to zbog zrna vlasti.

Pitanja koja ovih dana javno postavljaju mnogi Radomiru Lalu Pavloviću, postavljamo i mi sa Despotovine.

Neka odgovori na banjačkom, ako mu je lakše.


Glas javnosti/Afera

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR