Glas Javnosti

Na Vaskrs ne radi ništa: Evo spisak koje radnje rade u ponedeljak

Društvo
Autor: Glas javnosti

Mnogi će raditi po izmenjenom radnom vremenu

Prodavnice u Beogradu u nedelju biće zatvorene, javni gradski prevoz će 5. i 6. maja saobraćati po nedeljnom redu vožnje, dok će ekipe "Parking servisa" početi da kontrolišu zonirane delove grada tek u utorak 7. maja.

Prodavnice i tržni centri

Danas će se raditi po uobičajenom radnom vremenu. U nedelju kada se proslavlja Vaskrs Beograđani mogu očekivati da će prodavnice biti zatvorene. U ponedeljak, dan nakon praznika, svi trgovinski lanci radiće po ustaljenom radnom vremenu, isto važi i za tržne centre. 

Gradski prevoz

Javni gradski prevoz će danas ići po subotnjem planu. Tokom proslave Vaskrsa u nedelju i u ponedeljak linije gradskog prevoza voziće po nedeljnom redu vožnje.

Parking

Ekipe JKP "Parking servis" neće naplaćivati parking u zoniranim delovima grada do ponedeljka, a u utorak 7. maja Beograđani će morati da plaćaju parking mesta.

U istom periodu biće zatvorene i poslovnice ovog preduzeća u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g. Javne garaže tokom prazničnih dana radiće po uobičajenom sistemu naplate.


Pošta

Tokom Vaskršnjih praznika od 3. do 6. maja dežuraće Glavna pošta u Takovskoj. Pošta na aerodromu Nikola Tesla dežuraće od 8.00 do 15.00 časova. I u nedelju 5. maja, dežuraće beogradska Glavna i pošta na aerodromu "Nikola Tesla".

Pijace

Danas će raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6.00 do 19 časova. Pijaca "Palilula" biće otvorena od 7.00 do 21 čas, OTC Miljakovac - Beogradski buvljak od 8.00 do 16.00 časova, ali će u ponedeljak biti zatvorena. Pijaca cveća Krnjača radiće od 8.00 do 19 časova.

U nedelju kada se proslavlja Vaskrs sve gradske tržnice biće zatvorene. Garaže i parkinzi za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu.

Apoteke

Tokom uskršnjih praznika dežurati pet "Apoteka Beograd" do 6. maja. Do ponedeljka će biti dežurne apoteke u Ulici kralja Milana, Nemanjinoj, Glavnoj, Bulevaru maršala Tolbuhina i Dr Đorđa Kovačevića u Lazarevacu. Osim ovih pet u ponedeljak će još apoteka u Beogradu dežurati po skraćenom radnom vremenu.




Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR