Glas Javnosti

Milica i Bora profitirali zbog svadbe: Evo i u šta ulažu novac

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Izbor blizak paru otkrio sve detalje gala proslave!

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 4", Milica Kemez, juče je izgovorila sudbonosno "da" Bori Santani, a proslavu su organizovali u jednom poznatom prestoničkom restoranu, gde su okupili porodicu, prijatelje, nekadašnje rijaliti-učesnike, ali i mnoga imena sa estrade.

Većina ljudi donela je koverte, a kako otkriva izvor blizak paru, oni će od tog novca kupiti stan.

- Milica i Bora mesecima unazad skupljaju novac kako bi mogli da kupe stan u kom će živeti nakon venčanja. Kako su svadbu organizovali mahom na kompenzaciju, na venčanje nisu potrošili mnogo novca, a pošto su znali da će im većina zvanica doneti novac umesto poklona, dogovorili su se da taj novac ulože u nekretninu - otkrio je izvor blizak Bori.


- Kako su svadbu organizovali mahom na kompenzaciju, na venčanje nisu potrošili mnogo novca, a pošto su znali da će im većina zvanica doneti novac umesto poklona, dogovorili su se da taj novac ulože u nekretninu.

- Milica i Bora su jako skromni, još uvek nisu isplanirali gde će otići na medeni mesec, ali ne planiraju da na to potroše dosta novca. Mnogo im je bitnije da obezbede svoju budućnost. Nakon svadbe, prebrojaće sav novac koji su dobili, spojiće tu sumu sa ušteđevinom koju imaju, a onda će videti gde u Beogradu za taj iznos mogu da kupe stan koji je dovoljan za njih kao i decu koju uskoro planiraju - istakao je izvor.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR