Glas Javnosti

Jelena Janković se preselila u Ameriku: Živi u svojoj vili

Tenis
Autor: Glas javnosti

Jelena Janković, bivša tensierka se, kako pišu domaći mediji, preselila sa suprugom i ćerkom u Ameriku gde imaju luksuznu kuću.

Jelena je navodno odlučila da napusti Beograd i da uživa u mestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, gde ima vilu, koju je želela da proda, ali je izgleda od toga odustala.

Vila se prostire na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca.

Jelena je inače promenila način života, pa je potpuno posvećena porodici.

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je ona tada.


Ljubav planula iznenada

Muž Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na korona virus 2020. godine. Nakon što je njihov odnos započeo strogo profesionalno, nije prošlo mnogo vremena dok se ljubavne varnice nisu raspršile u vazduhu.

Muž Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi.

Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR