Glas Javnosti

Andreana Čekić hoće da pomiri Karleušu i Cecu

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ona je komentarisala i Onlifens koji JK otvara

Andreana Čekić bila je glavna gošća na rođendanu kume Katarine Grujić, koji je pevačica upriličila sinoć. Andreana je otkrila šta je kupila Kaći, a novac definitivno nije štedela. Nešto kasnije, Čekićeva se osvrnula na najpoznatiju temu - odnos Jelene Karleuše i Cece Ražnatović.

- Kupila sam joj "Dolce & Gabbana" sandale i parfem - rekla je pevačica, pa dodala šta ona voli da dobija.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)


- Kakav god da je poklon, meni je drag. Prošli put sam dobila sliku na kojoj se nalazimo moj bend i ja, to sam odmah okačila na zid. Što se tiče skupih poklona, može i ne mora - navodi ona.

Kako je promenila izgled, upitali su je da li je zaljubljena i ima li nekoga trenutno. 

- Ljubav samo prema sebi. Moj posao je takav da s vremena na vreme treba da budeš drugačiji. Ne menjam kosu samo zato što imam ljubavni brodolom. Da je tako, onda bih svaki dan menjala, a to je nemoguće - nasmejala se Andreana, a onda prešla na najpipaviju temu, te počela od Karleuše s kojom se nedavno i pomirila.

- Snimila bih duet sa njom. Zavisi od pesme... Da se pomeša njen i moj stil, da to bude nešto ludo - istakla je Čekićeva, pa prokomentarisala navode da JK otvara profil na mreži za odrasle, Onlifensu.

- Mislim da se Jelena šalila... I šalila se. Ja ne bih nikada otvorila profil na tom sajtu. Bavim se pevanjem, to je moje jedino zanimanje. A kada bi mi ugasili Instagram, razmišljala bih kako da ga vratim. Pitala bih nju za savet - poručuje ona, te je odgovorila da li joj je Ceca zamerila zbog druženja sa Karleušom.


- Nije, nije naravno. Pozvala me je čak da joj budem gost, moramo da se dogovorimo oko termina, ali jedva čekam. Trenutno sam neko ko može sve. Ja sam normalna osoba, nisam ženica koja tračari i pravi zbrčke, verovatno je zato to tako, obe to znaju. Volela bih kada bi se njih dve pomirile. Ako bih ja bila spona, to bi bilo fantastično. Smatram da samo treba biti u ljubavi, ja sam samo za ljubav, ali razumem što je to tako - zaključila je ona, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR