Glas Javnosti

Novak nezgodu pretvorio u šalu (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, koji je u petak uveče zaradio kopče na glavi, nakon što ga je slučajno pogodila flašica puna vode dok je delio autograme, pojavio se dan kasnije prvi put u javnosti, ovoga puta sa kacigom.

Pune ruke posla imao je najveći svih vremena, dok je neumorno delio autograme, samo što se ovaj put dobro zaštitio, pa je preko kačketa koji obično nosi, sada stavio i kacigu koja se koristi za voženje bicikla.



Pretvorio je harizmatični 37-godišnji Beograđanin sve to u dobar šou, posle svega onog lošeg što mu se krajnje neočekivano dogodilo.

„Danas sam stigao pripremljen“, napisao je kratko Đoković na društvenim mrežama, uz priloženi video kako stiže u čuveni teniski kompleks Foro Italiko.





Iako se u prvi mah mislilo da je u pitanju napad na srpskog i svetskog broja jedan, ubrzo se na snimku iz drugog ugla jasno videlo da je flašica ispala iz ranca jednog od navijača, i srušila se direktno Đokoviću na glavu, zbog čega je morao na ušivanje.

Oglasio se i sam Đoković o incidentu, za koji je rekao da je bio nesrećni slučaj. Naredni meč na Mastersu u Rimu Novak Đoković odigraće u nedelju, a rival će mu biti Čileanac Tabilo.


Glas javnosti /R02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR