Glas Javnosti

Novi Sad: Mesta za subvencionisane bicikle popunjena za nekoliko minuta

Društvo
Autor: Glas javnosti

Više od 7.200 prijava stiglo je u roku od četiri dana prijava za subvencije za bicikle, a prvih 1.500 mesta ispunjeno je u roku od svega nekoliko minuta.

Kako navode iz Udruženja „Edukativni građanski centar“, prijave se u toku procesa prihvataju do 2.000 prijave, ali subvencije dobija oko 1.470 građana.

Biće podeljena pomoć za nabavku bicikla u ukupnom iznosu 17.556.000 dinara, s tim da pojedinačan iznos sredstava može da bude niži ukoliko je cena bicikla manja od 12.000 dinara.

Pod tim, pojašnjavaju iz „Edukativnog građanskog centra“, podrazumeva se i to da li se subvencija traži za dečije bicikle i slično.


Dodaju da je u prvih 15 minuta od otvaranja prijave ispunjeno skoro 5.000 mesta. Prijava je trajala od ponedeljka, 13. maja do četvrtka, 16. maja u 12 sati.

Udruženje će u roku od sedam dana od dana isteka roka za podnošenje prijava na sajtu Gradske uprave i na sajtu „Edukativni građanski centar“ objaviti rang liste.

Prošle godine se za subvencije prijavilo više od 9.200 Novosađana za svega pet dana. Sva mesta od 1.467 imena na rang listi popunjena su u prva četiri minuta od otvaranja prijava.

Glas javnosti B010S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR