Glas Javnosti

MNOGAJA LJETA, NOLE! ĐOKOVIĆ SLAVI 37. ROĐENDAN: Glava je u redu, odlično se osećam

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković danas slavi 37. rođendan.

I provešće ga radno, pošto bi oko 18 časova trebao da odigra prvi meč na ATP turniru u Ženevi.

Đoković će u drugom kolu ovog turnira igrati protiv 85. tenisera sveta Janika Hanfmana iz Nemačke.

"Razlog zašto sam izabrao da dođem ovde su mečevi, želim da igram jer osećam da u ovom momentu nema bolje pripreme za mene od igranja mečeva. Osetio sam da mi je potrebno više mečeva. Čak i da je to jedan, dva ili tri ili četiri meča, nadam se, to je dobro za men jer je put da nađem tu formu koja mi je potrebna za Rolan Garos", rekao je Novak.

Navijače svakako najviše zanima kako se oseća posle incidenta u Rimu sa bočicom koja ga je pogodila u glavu. Novak je obavio preglede u Beogradu i poručio da je sve u redu.


(Foto: Printskrin)

"Glava je sasvim dobro. Sve je za sada kako treba. Trenirao sam tokom nedelje i osećam se dobro", otklonio je sve deileme.

Retki su bitniji rekordi u tenisu koji nisu u vlasništvu Novaka Đokovića. Duga je lista njegovih dostignuća, a nema sumnje da će do kraja karijere mnoge od njih poboljšati, a neke druge oboriti.

Ipak, Novak za 37. rođendan ima jednu želju! O njoj je pričao u intervjuu za sajt Svetske teniske federacije ITF.

"Biti deo Olimpijskih igara, predstavljati svoju zemlju, ogromna je privilegija i čast. Tako je posebno biti deo najstarijeg sportskog događaja u istoriji sporta. Naravno, osvojiti zlatnu medalju ili bilo koju medalju za moju zemlju je velika želja. To je jedan od najvećih prioriteta i ciljeva za ovu sezonu, u tome nema tajne", rekao je Novak.

Olimpijske igre u Parizu će se održati od 26. jula do 11. avgusta, pa tako Novak ima priliku da ostvari svoj veliki san.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR