Glas Javnosti

Preminuo omiljeni kaskader iz filmova: Porodica saopštila tužne vesti

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zvanični uzrok njegove smrti još nije saopšten.

Kaskader Toni Mekfar preminuo je u 47. godini u svom domu na Floridi. Tragične vesti o iznenadnoj smrti potvrdila je njegova porodica.

Mekfar, koji je radio kao kaskader Krisa Prata u serijama "Čuvari galaksije" i "Svet iz doba jure", a preminuo je u ponedeljak. Njegova majka Dona je Tonijev odlazak nazvala "neočekivanim i šokantnim".

Više od decenije, Mekfar je deo najvećih holivudskih blokbastera. Prve velike zasluge stekao je 2012. godine na projektima uključujući "Homeland", "Teen Volf" i "Igre gladi: Ptica rugalica prvi deo". 

Mekfar je nastavio da glumi u ostvarenjima "Furious 7", "Računovođa" i "Kapetan Amerika: Građanski rat". 


Toni Mekfar je poznat i kao "dvojnik" Krisa Preta budući da je bio njegov dubler u filmu "Park iz doba Jure: Uništeno kraljevstvo". Povodom smrti svog velikog prijatelja poznatog kaskadera Pret je izjavio:

Bio sam užasnut kad sam čuo za gubitak mog prijatelja i nekadašnjeg dvojnika Tonija Mekfara. Zajedno smo snimili nekoliko filmova. Igrali smo golf, pili viski, pušili cigare i provodili beskrajne sate na snimanju - rekao je glumac, koji je za Mekfara imao samo reči hvale.

Uvek je bio džentlmen i profesionalac. Nedostajaće mi. Moje molitve idu njegovim prijateljima i porodici, posebno njegovoj ćerki - dodao je Pret.

Toni Mekfar je poznat u svetu kinematografije kao neustrašiv kaskader, koji je nogom kročio tamo gde drugi nisu smeli.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR