Glas Javnosti

Porodica se odrekla učesnice "Elite"! Otac kipti: Kakvog sam monstruma gajio 20 godina! (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Pismo je pocepala kada je razgovarala sa devojkom

Anđela Šparavalo dobila je pismo od svog oca, u kojem je naznačeno da se porodica nje odriče.

Učesnica "Elite", poznata po gej vezi sa cimerkom iz rijalitija, Bojanom Pavlović, izjavila je kako se plaši kakvu će poruku dobiti za svoj rođendan, a onda je u Šimanovce stiglo pismo koje je pročitala.

- Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. 

Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam, i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! 
P.S. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužila da nosi njeno prezime - navodno je napisao otac Anđele Šparavalo.



Devojka je potom sela u dvorište sa svojom partnerkom, pa pocepala pismo.

 - Mene nisu vređali, kapiraš. Tebe su nazvali monstrumom. Što me nisu vređali? - zapitala se Bojana. 

- Ne znam - samo je izustila Anđela.

- Šta ne znaš, znači da je sve to istina - rekla je Bojana. - Monstruozno, čoveče. Ja nemam empatiju za njih, pa oni za mene nemaju empatiju. Za detetov rođendan. Razumem da nisu poslali ništa... - rekla je Anđela.

- Ja njima ništa nisam uradila - pravdala se Anđela.

- Njih je sramota što si sa ženom. To je svima jasno, ali ovo je jezivo. Bolje da nemam roditelje, nego ovo - rekla je Bojana Pavlović u besu.

Podsetimo, majka Anđele Šparavalo istupala je u medije, govoreći kako je ogorčena zbog ćerkine veze sa Bojanom. Tada je i zapretila da će se odreći Anđele, ako ne prekine odnos sa ženom.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR