Glas Javnosti

Katarina Grujić otvorila dušu: „Ne bih se bunila ni da imamo petoro dece!"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica i fudbaler provešće Vaskrs zajedno u Atini, okruženi porodicom

- Kada smo Marko i ja počeli da se zabavljamo, pre skoro pet godina, znala sam da je on čovek mog života i da ću ostariti sa njim. Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu - počela je ona za „Informer", pa otkrila i svoje planove za njihovu budućnost, tačnije viziju o brojnijoj porodici. 

- Često se šalim, pa kažem da ću Marku roditi minimum troje dece, a da će Katja dobiti i brata i sestru. Naravno, ne bih se bunila ni da imamo petoro dece - nasmejala se tada, pa dodala kako je u vaspitanju, još uvek, jedinice, prilično stroga.  


- Marko je dobar, a ja loš policajac (smeh). Ne bi to možda bilo tako da smo zajedno, ali pošto on, zbog fudbala, od prošle godine živi u Atini i Katju viđa jednom mesečno, ne preostaje mu ništa drugo nego da joj, kada se vide, dozvoli da mu se popne na glavu. Kod mene ipak neki red mora da se zna, a i ona je naučila da kada mama kaže „ne", da je to „ne". Pogleda me tužnim okicama, pokuša da izmanipuliše, ali kada vidi da sam odlučna u svom stavu, primiri se. Teško mi je, jer uprkos pomoći roditelja, sestre i dadilje koja katkad uskoči, najveći deo vremena provodimo nas dve same. I moju sestru Bojanu i mene vaspitavali su strogo i mislim da smo izrasle u dobre ljude - naglasila je pevačica za pomenute medije. 

Kako bi Vaskrs proveli zajedno, inače, Kaća je uzela pet dana odmora, spakovala svoje kofere i otputovala. Vreme provode, prema njenim rečima, uživajući u suncu, pogledu na more, morskim plodovima i belom vinu. 

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR