Glas Javnosti

Kako saznati da vas partner vara? Magični trougao

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Postoji jedan indikator koji može izazvati sumnju da vas partner vara

Čak i najmanji odstupanje od uobičajenog u vezi može izazvati sumnju i podstaći vas da razmišljate o mogućoj prevari. Ponekad su te sumnje opravdane, dok u drugim slučajevima mogu biti preterane.

Nedavno je jedna stručnjakinja za veze i odnose na svom TikTok profilu podelila video u kojem objašnjava na koje znakove treba obratiti pažnju ako već imate sumnje da vas partner možda vara. Kako prenosi Metro, svoju teoriju je ilustrovala koristeći trougao. Tačka A na trouglu označava osobu koja izbegava konflikte, tačka B označava osobu koja se brine zbog svih problema u vezi, dok tačka C predstavlja potencijalnog ljubavnika ili ljubavnicu.

"U vezi postoji određena vrsta povezanosti, a kada ta povezanost postane nestabilna ili se suoči sa stresom, počinju anksiozne reakcije. Osoba koja izbegava zapravo izbegava otvoreno suočavanje s problemima u vezi, i često dodaje treću osobu u odnos", objasnila je.

Ona ističe da ta treća osoba ne mora nužno biti neko sa kim će partner fizički varati, već to može biti odnos koji se odražava i na poslovnu sferu. S druge strane, kada zabrinuti partneri ne dobiju adekvatan odgovor na svoje potrebe, često se povlače u sebe, što može dovesti do depresije ili anksioznosti.


"Dakle, ako vaš partner izbegava suočavanje s problemima u vezi ili braku, i počne da vas izbegava, to je po mom mišljenju jasan znak upozorenja da se prevara već dogodila ili bi mogla da se desi", zaključila je.



Glas javnosti/D003S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR