Glas Javnosti

Mionin bivši dečko zbog nje ostao invalid: Ona izazvala saobraćajku

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Učesnica "Elite" se pre nekoliko godina zakucala u kamion, a njen momak je zauvek ostao prikovan za kolica!

Miona Jovanović izazvala je tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je njen tadašnji dečko zadobio povrede i ostao invalid, a ona ga je posle toga ostavila. Učesnica rijalitija "Elita" sa 17 godina imala je ozbiljnu vezu s dečkom koji je od nje bio stariji sedam godina. Bio je iz imućne porodice i ispunjavao joj je sve želje i hirove, što ga je umalo koštalo glave.

- Miona Jovanović iza sebe ima nekoliko veza koje su bile ozbiljne i umalo su se završavale brakovima, ali uvek je ona bila ta koja je prekidala, uništavala i završavala. Ili ih je varala ili je htela nešto drugo ili su se dešavale užasne stvari u kojima su ljudi zamalo gubili glave. Naime, kada je imala 17 godina i još bila u srednjoj školi, smuvala se s mladićem koji je od nje bio stariji sedam godina. Taman formiran kako treba, znao je šta želi. Bio je iz imućne porodice i spreman za ženidbu. Ona mu se mnogo dopala, a i njegovi su bili saglasni da su super par i da može biti nešto ozbiljnije između njih - počinje priču nekadašnji prijatelj pevačice, koja je poslednjih meseci glavna tema na imanju u Šimanovcima, pa nastavlja:


- Ona je bila bahata klinka koja je osetila da pored sebe ima momka koji je bio spreman da ispuni sve njene želje i hirove: "Ja nisam luda za njim, ali mi je sladak. Voli me i to je dosta. Neću da se udajem sa 17 godina, nisam ciganka. Vidi kako vozi dobra kola. Ima tri automobila, najjači je u gradu" - ispričala mi je jednom prilikom. Rekao sam joj da ne treba da se igra, ali se samo smejala. Vozio je dobra kola, sportska, brza, a ona ga je stalno terala da joj da da vozi. Nikada nije hteo da joj ispuni taj hir, ali jednog dana, kad je htela da se pokaže pred drugaricama, učinio joj je i to je promenilo njegov život - nastavlja prijatelj o ovoj užasnoj priči koju je devojka Nenada Aleksića Ša potpuno izbrisala iz memorije.

- Ona do tada nikada nije vozila, nije pipnula volan, ali je htela da bude važna pred drugaricama. Pošto su bila sportska kola, gas je bio užasno jak, a ona ga je nagazila svom snagom, zakucala se u kamion koji je bio ispred njih. Miona je napravila užasnu nezgodu, u kojoj je prošla bez ogrebotine, a on je zauvek ostao prikovan za kolica. Njegovi roditelji su hteli da je prebiju kad su saznali šta je uradila. Nisu mogli krivično da je gone jer je njen tadašnji momak bio glavni krivac što joj je dao volan u ruke. Šutnula ga je posle nekoliko meseci i više mu se nikada nije javila i pitala kako je - završava naš sagovornik blizak Mioni Jovanović.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR