Glas Javnosti

Severina ponovo ide na sud: Traže kaznu od 10 meseci

Estrada
Autor: Glas javnosti

Došla je u crnom od glave do pete i dobro raspoložena

Pevačica Severina Vučković pojavila se danas u crnom od glave do pete, ali dobro raspoložena, u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog nastavka suđenja s Gordanom Buljan Flander, bivšom direktorkom Poliklinike za zaštitu dece i mladih tog grada, te Ljiljanom Klinger, direktorkom sinovljeve škole.

- Dobro sam. Nisam mogla da dođem u samo jednim štiklama, već u dva para. Nisam mogla da im odolim. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu - prokomentarisala je bila.

Reč je, podsetimo, o postupku pokrenutom od strane tamošnjeg tužilaštva nakon što je otkriveno da je pevačica, prema navodima, njima poslala preko 150 neprimerenih poruka.

Klinger je, inače, na neke odgovorila s molbom da prestane da joj piše, dok Buljan Flander na iste nije reagovala.


U optužnici, od suda se traži da Vučkovićeva bude kažnjena s 10 meseci uslovne, te rokom provere od tri godine. Njena tvrdnja da je poruke slala izrevoltirana Ljiljaninim i Gordaninim potezima u postupku koji se vodio radi odluke s kim će njen sin da živi (sa ocem ili majkom), za tužilaštvo, uzimajući u obzir njihov sadržaj, piše dalje „Jutarnji.hr", kao broj, te učestalost slanja, „daleko prelaze granicu iskazivanja protesta i revolta koji se može tolerisati u društvu".
Tokom proteklog suočavanja, direktorka škole svedočila je više od dva sata, a danas će to učiniti nekadašnja direktorka Poliklinike za zaštitu dece i mladih. Prema daljim napisima tamošnjih medija, Severina takođe ima pravo da postavlja pitanja, pored advokata, tužioca i sudije.



Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR