Glas Javnosti

KAKAV PODVIG! NIKOLA ROKVIĆ DANAS STIŽE U EGINU: Došao do cilja posle 30 dana! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevač Nikola Rokvić pre 30 dana započeo je hodočašće, a danas stiže u Eginu, krajnju destinaciju.

Naime, Nikola je na tom putu skupljao pare, koje će usmeriti u humanitarne svrhe, a svakodnevno se oglašavao na svom Instagram profilu.

Njega će u Egini sačekati supruga Bojana Barović koja je pre nekoliko dana sa decom otputovala u Grčku.

Ona se oglasila na Instagramu iz Egine, objavila je fotografiju sa decom, uz koju je napisala:

- Prelepa Egina, zvuk talasa, miris rastinja i tiho iščekivanje - napisala je Bojana, a nema sumnje da će njen susret sa Nikolom biti baš emotivan.


Nikolu stigle emocije na kraju puta

- Toliko osećanja… Toliko emocija… Toliko ljubavi u svakom danu, pogledu, reči, koraku. Mnogi su mi govorili pre puta da je glava najbitnija. Ja sam sada uveren da je najbitniji balans! I ne možeš se osloniti samo na jednu stvar… Možeš ali nećeš daleko… Sklad duha, duše i tela! Duh je kao gorivo, što čistije, to bolje duša radi… Duša je motor…

A telo je šasija i pneumatici! I nekada stvarno tako izgleda, kao da sam putnik u svom biću, koje kada udje u ritam, posmatra okolinu i divi se trenucima Božije premudrosti, koja se izobilno izliva na ovom putu - napisao je on i dodao:


- Ostao je još sutrašnji dan! Na samu pomisao da ću uz Božiju pomoć dotaći nogama i usnama Svetu Eginu, erupcija emocija izbija iz mene… Tako je bilo daleko… Nepojmljivo mom umu… Sada sa granica svojih vidika, blagodarim Gospodu, Svetom Nektariju i Svim Svetima na pomoći! Spreman sam da napravim i taj odlučujući korak u zagrljaj svemu najdražem što imam!! Bogu, Svetima, porodici, bližnjima i narodu! VOLIM VAS!!! BOG VAS BLAGOSLOVIO!!!! - napisao je Rokvić.


(Foto: Instagram)

Sakupio 31 milion dinara


Nikola Rokvić i njegova fondacija "Porodica" skupili su 31 milion dinara za pomoć onkologijama u Srbiji, a Nikolino hodočašće uskoro se završiva, jer on bi trebalo sutra da dođe do svog cilja.

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara.

Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - naveo je on u svom videu.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR