Glas Javnosti

Ukras za Vaskrs 100.000 evra: Didi ne štedi ni za praznike

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica se častila Birkin torbom čije je cena vrtoglava na tržištu.

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej, stavila je jednu od svojih Birkin torbi zajedno sa ostatkom uskršnje dekoracije da krasi njen dom, pa je sve okačila na društvene mreže.

Didi je spornu torbu platila oko 100.000 evra, a mnogi komentarišu da je za te pare mogla da uzme i manji stan u nekom gradu u Srbiji, pa čak i u prestonici.


Vaskrs za mene predstavlja najradosni hrišćanski praznik i zaista se uvek radujem tom prazniku, kao i farbanju jaja i dekorisanju kuće. Moja ćerka ima skoro četiri godine i zajedno volimo i da farbamo jaja i da ukrašavamo dom. Uvek sam se trudila da mi u kući farbamo jaja. Moja ćerka sada puno učestvuje u tome i zaista se osete ta praznična i porodična atmosfera. Trudimo se da svake godine bude nešto novo i drugačije od prethodne. Kao što ste od mene i navikli, volim da za Vaskrs napravim zasta jedan bajkovit prizor od kuće, kada god neko uđe da se oseća kao da živi neku Vaskršnju priču - rekla je Rokvićka za Informer, pa je dodala:


Foto: preentscreen

Tradiciju poštujemo svi kod kuće, naravno. Mislim da se svaki praznik pa i Vaskrs treba da se provede u krugu porodice. Treba da bude bogata trpeza, da svi porodično budemo zajedno, da se družimo u toku celog dana. Mi i mimo praznika provodimo dosta vremena zajedno kao porodica, ali za Vaskrs volimo da se svi zajedno okupimo kako rodbina sa moje strane tako i sa strane mog supruga. Ono što ja priželjkujem do sledećeg Vaskrsa je svakako Gremi nagrada. Ja ću narednih godinu dana vredno raditi na tome i na mojoj muzici i zaista se nadam da će moja sledeća pesma postići svetsku slavu. Ta pesma će biti moj ulaz u svet. Ameriku sam već osvojila, ali tu se ne zaustavljam i novom pesmom zaista planiram da osvojim ceo svet.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR