Glas Javnosti

Dr. Mirjana Anđelković – svedok NATO genocida i ekoterorizma

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Zaista ne postoji bolji nauk, bar za nas obične smrtnike, o vremenu, ljudima i događajima od onog što posmatramo svakog dana na svetskoj sceni. Da nam je neko pričao da će baš takva agresija biti na celo čovečanstvo u svakom smislu te reči smatrali bismo ga za osobenjaka koji nema dovoljno argumenata. Čak bi mogli reći da su se i duhovnici sa pažnjom odnosili prema ovom vremenu, jer čini se da su nam imali još puno toga reći što predstoji, ali to nam ovako raslabljenima ne bi bilo na korist. Globalistički napad se prosto zgušnjava i postrojava, događaji već po običaju pretiču jedan drugog u novonormalnosti svakog progona i terora nad čovekom i celom tvorevinom.

Ornamentika Novog svetskog poretka

Prosto, ko bi rekao da će posle milionskih protesta širom sveta za prekidom ratnih dejstava u Gazi i studenti širom sveta najburnije protestvovati, biti zatvarani i proganjani. Dakle, u SAD je u tim protestima uhapšeno 50 univerzitetskih profesora i 2400 studenata na 50 univerziteta. Neki od lažnih antiglobalista kao npr. Donald Tramp ističe da je bilo zadovoljstvo gledati upad policije na univerzitete i hapšenje studenata. Nadalje, u SAD je donesen zakon o antisemitizmu koji propisuje veoma stroge kazne u tom smislu čemu podleže svaki govor pa i Sveto Jevanđelje i pitanje je - Nije li ovim zakonom ozvaničen početak progona Pravoslavlja u Americi? Podsetimo se, između ostalog, i na događaje pod nazivom NAKBA (katastrofa na arapskom) 1948.g. kada je proterano 750 000 Palestinaca sa 78% istorijske Palestine sa 530 srušenih sela,15 000 ubijenih i 7 000 000 Palestinaca izbeglica u svetu.


Nadalje, iako su mnogi pre dve godine govorili o kraju zdrastvene krize, sva ornamentika Novog svetskog poretka u svim elementima napada davno definisanim teče i dalje. Pa je tako jedna od farmaceutskih kuća progovorila o neadekvatnosti njihovog čuvenog zdrastvenog tretmana, tako se ograđujući od odgvornosti da bi povlačenjem tih zdrastvenih tretmana mogla ubuduće da ih vrati na tržište pod naravno novim imenom i nalepnicom predviđenom za tu svrhu. Dok je u brojnim zemljama sveta broj pobačaja dostigao i 80% zbog najčuvenijeg tretmana, australska vlada je otišla mnogo dalje uvodeći digitalni identitet kao obavezan koji nezaobilazno sadrži i obavezne tretmane. Posebno se u svemu izdvaja i Novi Zeland koji trpi restrikcije el. energije kao doprinos borbi protiv klimatskih promena, dok američke banke izvode posebnu vežbu iniciranu Federalnim rezervama, otvorena je sezona lova na antiglobaliste atentatom na slovačkog premijera i ovom nizu događaja nema kraja.

Osvedočeni veleizdajnik

A kod nas osvedočenom veleizdajniku je u posetu stigao ovih dana predsednik Kine, pa se zaista pitamo što može u takvoj jednoj relaciji dobiti prezadužena Srbija u kojoj je planirano više od 190 rudnika litijuma, zlata i drugih vrednih sirovina. Da li Srbija može dobiti još zagađenih borskih reka ili možda neku fabriku za proizvodnju guma u sred žitnice uz spaljivanje miliona litara vode dnevno iz podzemnog bazena čiste vode Carske bare? Ili se možda veleizdajnička struktura može sakriti iz skuta velike sile planirajući EXPO 27 u zemlji u kojoj će sve biti oteto, zagađeno i razgrabljeno, ali će biti puni džepovi novih i starih milijardera.

Za to vreme veleizdajnik vodi borbu protiv priznanja genocida u Srebrenici iako je tri puta njegova vladajuća garnitura odbila u Skupštini da donese Rezoluciju o genocidu nad srpskim narodom u NDH. Zar argumenti Srbije nisu u genocidu nad srpskim narodom u Prvom svetskom ratu, u Drugom svetskom ratu, u komunističkim kazamatima, u NATO genocidu, da se zadržimo samo na 20. veku. Glas protiv stradanja srpskog naroda biće glas protiv samih milionskih mučenika te je tako i glas protiv samog Gospoda i nesumnjiv znak da je svet pred apokaliptičnim događajima.


Nadalje, da upitamo šta ima novo u našim Centrima za socijalni rad, ima li istrage nezakonitog otimanja dece, ima li vesti o maloj Danki, da li možda nešto ima reći uhapšeni policijac i da li će se i taj razgovor završiti kao i razgovori sa ostalim svedocima? Čime se inače bave visoko ucenjeni saradnici policije u slobodno vreme i da nemaju slučajno neku ulogu u ovom slučaju? Ipak, treba istaći profesionalnost službenika koji su se bavili forenzikom i dokazima o DNK prisustvu koji su u ovom teškom slučaju iskazali i doslednost i profesionalnost. Ostale detalje ostavimo drugoj prilici kao i nadu da se ovaj slučaj što pre povoljno reši.

Konačno posvetimo reči našoj novopredstavljenoj dr. Mirjani Anđelković Lukić. Sve ovo što je prethodno navedeno često je bilo deo naučnog i patriotskog bavljenja problemima u državi Srbiji i dr. Mirjane i ovi problemi su izrazito pogađali neugasivu brigu ovog rodoljuba za opstanak srpskog naroda. Zato je nemoguće iskazati hrabro pregalaštvo ovog naučnika i to stalno svedočenje o drami poslednjih decenija pretočila je u jedinstvenu knjigu „Otvorene vene Srbije“ 2022.g. čiji naslov tek sada dobija puni smisao. Kada je u martu 2021. g. prvi put izlagala zajedno sa dr. Milicom Tomašević na Saboru univerzitetskih profesora na temu: „Dolazak Ria Tinta – ekološka katastrofa Srbije“ i iznela niz zapanjujućih naučnih argumenata i objašnjenja o razmerima potencijalne katastrofe dolaska navedene kompanije, niko nije očekivao da će razmeri ovog ataka na prirodne resurse Srbije poprimiti ove razmere. Pomenućemo samo neke činjenice procesa rudarenja ove kompanije poznate po devastaciji prirodnih resursa i sudskim sporovima u svetu gde se rudarenje provodi ogromnim količinama eksploziva uz nezaobilazno sleganje tla koje može afektirati i rečne tokove i glavni grad Srbije uz planirano korištenje 50 tona dnevno koncertovane hlorovodične kiseline koja bi se dovozila iz istočne Srbije svakodnevno. Dakle, bilo je svima jasno da se radi o pretnji ratnog ranga. Dodaću ovom prilikom, razlozi za ovo rudarenje je isključivo plan da se zauvek devastira širi prostor Drine i zauvek razlomi istorijski prostor srpskog nacinalnog bića sa jedne i druge strane Drine koji nikad više ne bi mogao da se poveže zbog razmera ekološke katastrofe. Ovo njeno izlaganje je pored izlaganja dr. Tomašević bilo inicijalni pokretač borbe protiv ove kompanije prljave tehnologije i ogroman je legat tog otpora.


Neizostavno treba istaći naučne studije dr. Anđelković Lukić o tragediji NATO bombardovanja u knjizi „Darovi milosrdnog anđela“. Tragedija NATO bombardovanja čije su se posledice odrazile u nesumnjivom NATO genocidu u stradanju dece i odraslih od neposrednih dejstava, zatim primene eksperimentalnih naoružanja do dugoročnih posledica od bombi osiromašenog uranijuma najbolje je opisala baš dr. Mirjana. Stradanje je doživela i porodica naše Mirjane kada je zbog istraživanja posledica NATO bombardovanja na mestima visoke kontaminacije stradao i njen suprug prof. dr. Lukić. Nikako se ovom prilikom ne bi mogao sagledati doprinos naše drage dr. Anđelković Lukić, njena stručnost i nadasve istinoljubivost ostavila nam je svima obavezu da se borimo, da opstojimo u ovo teško vreme i da se ne damo globalističkom nastupu koji tek sada penje u svoj zenit. Opšta ugroženost svih prirodnih resursa je nesaglediva u uslovima porušenih institcija Republike Srbije i u ovim uslovima preostaje samo goli otpor i odbrana otadžbine od svakog vida ekoterorizma i svih ostalih globalističkih napada koji u aranžmanu veleizdajničke strukture poprimaju razmere ratnih posledica. Zaista, zato imajmo na umu realnost stanja u državi i ne podležimo medijskim igrama koje su samo obmanjujuća prethodnica prave katastrofe i okupljajmo se svuda gde možemo u odbrani otadžbine.

Svakako pomenimo i grupu građana koja se povremeno okuplja u više od 1050 dana svedočeći o drami našeg vremena.

„Neka bi Gospod u Vaskršnji praznik uselio dušu drage naše Mirjane u rajska naselja, a nama ukazao na put istinskog svedočenja!“


AUTOR: Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR