Glas Javnosti

Alegri dobija otkaz, a Juve već ima zamenu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ni osvajanje Kupa Italije neće pomoći Masimilijanu Alegriju da sačuva mesto trenera Juventusa. Loši rezultati u sezoni i tek treća pozicija u Seriji A znače kraj godinu dana pre isteka saradnje.

Alegri će dobiti otkaz i čelnici Stare dame će da ga obaveste o tome u narednim danima. Svakako, već su prelomili da s njim neće nastaviti, iako su mnogi pomislili da mu je gol Dušana Vlahovića za pobedu nad Atalantom kupio novi kredit.

Ipak, nije! Novi trener Juventusa biće Tijago Mota. Čovek koji je sa Bolonjom napravio meteorski uspon četvrtim mestom i debitanskim plasmanom u Ligu šampiona, tamo neće biti s istim angažmanom, javlja Fabricio Romano.


Mota se seli u Torino i dobiće trogodišnji ugovor da vodi Bjankonere u eliti i da im vrati primat u Italiji, što neće biti lako jer će naspram sebe imati Inter, klub u kome je ostavio trag kao fudbaler.

Preostalo je još samo da Mota saopšti Bolonji konačnu odluku i prihvati se mnogo većeg izazova. Zanimljivo, upravo se ta dva tima sastaju u ponedeljak u meču Serije A na "Renato Dalari".

Ovakav epilog je mogao da se nasluti prethodnih nekoliko nedelja...

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR