Glas Javnosti

Stanija žestoko udarila na Aneli: Probao je, pa je otkačio

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Stanija nije ostala dužna Ahmićevoj

Stanija Dobrojević je iznela detalje iz odnosa sa Asminom Durdžićem, ali je spomenula i njegovu bivšu partnerku Aneli Ahmić.

Ona se pojavila u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković gde joj je voditeljka pustila klip u kojem je Aneli rekla da veruje da je Asmin i dalje voli, pa se dotakla i Stanije.

- Ja smatram da Asmin mene još uvek nije preboleo. Ja ga dobro poznajem. I on dobro zna mene, kakava sam majka, supruga... Da nisam radila stvari koje sada radi Stanija. Nisam se slikala onako kako se ona slika, nisam se tako oblačila jer je sve to njemu smetalo... Radila sam sve što je on voleo - rekla je tada Aneli.


Stanija je, nakon odgledanog klipa, prokomentarisala isti.

- Pa žene, ne treba da radi baš sve ono što bi muškarac voleo. On vas na kraju izgustira, pa ode kod neke druge. Ova žena priča iz svoje pozicije i onako kako se njoj dogodilo. Ja pričam iz moje pozicije. Sve sam ja to stoički iznela... Bila sam rasturačica braka, otimačica, ljubavnica. Muškarca nikoga nije osuđivao. Ja sam to iznela, ja koja nisam ni znala da Aneli postoji - rekla je ona, pa se osvrnula na tvrdnju da je Asmin i dalje zaljubljen u nju.

- To ona tvrdi! Ne mogu ja da uđem ni u njegovu ni u njenu glavu da vidim šta je tu istina. On priča totalno drugačije i samo oni znaju kako su funkcionisali i zašto su ovo jedno drugom uradili. Mislim da su imali toksičnu vezu - rekla je Stanija.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR