Glas Javnosti

Mala Dajana sama bila u kući šest dana, od gladi je umrla! Majka otišla kod dečka

Svet
Autor: Glas javnosti

Na telu devojčice nisu pronađeni tragovi nasilja

Italijanku Alesiju Piferi sud u Milanu osudio je na doživotnu kaznu zatvora zbog ostavljanja ćerke same u kući, što je dovelo do tragičnog ishoda. 

Mala Dajana, koja je imala samo 18 meseci, umrla je od gladi 18. jula 2022. godine u svojoj kolevci, nakon što ju je majka ostavila samu šest dana, pišu italijanski mediji.

Sudije su isključile mogućnost da je Alesija počinila zločin s predumišljajem, ali su otkrili da je ostavljala malu Dajanu samu i u drugim prilikama, barem na 48 sati, vikendom, da bi se sastala sa muškarcem sa kojim je održavala vezu.

Istovremeno, italijansko pravosuđe je presudilo da tridesetosmogodišnja žena ne boluje od psihotičnog sindroma, već da je "odrasla uz potpuni nedostatak morala i vaspitnih referentnih tačaka". 


Otkriveno je da je u ranoj mladosti trpela seksualno uznemiravanje, nije završila obavezni ciklus školovanja i nikada nije radila.

Podsetimo, majka je ostavila malu Dajanu samu u kući u Milanu šest dana i otišla kod muškarca sa kojim je bila u vezi. Kada se vratila kući, zatekla je bebu mrtvu. Pored nje je bila flašica.

Na telu devojčice nisu pronađeni tragovi nasilja i zaključeno je da je umrla od gladi i nedostatka neophodne nege.


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR