Glas Javnosti

POČELE OGROMNE GUŽVE: Srbi zarobljeni u kilometarskim kolonama (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Seoba Srba sa odmora u glavni grad je počela, a na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve.

Vozila su zarobljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se im višestruko produžilo. 

"Krenuli smo pre skoro pola sata i nismo ni bližu Užica, deonicu koju smo trebali da predjemo za svega desetak minuta još nismo prešli. Sada u kolonama milimo i nema ni naznaka da ćemo pre mraka stići do prestonice.

Samo da stignemo nekako do autoputa i Bog da nas vidi",  kazao je Ivan Rabrenović iz Beograda koji je prvomajske i vaskršnje praznike proveo na najposećenijoj planini u Srbiji, na Zlatiboru. 


Na naplatnim ramapa na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju. Ipak, velike gužve su registrovane na pumpi koja se nalazi na auto-putu u smeru ka Beogradu. 

Kolaps na Bubanj potoku

Kako se vidi na slikama objavljenim na društvenim mrežama, na naplatnoj rampi Bubanj potok je takođe pojačana frekvencija vozila, a kako prenosi instagram profil "serbialive_beograd", formirala se kolona vozila dugačka jedan kilometar.

"Naplatna rampa ka Beogradu gužva 1 km. Bubanj potok", navodi se na pomenutom profilu.


Glas javnosti/RINA


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR