Glas Javnosti

STRAST ILI ZASLUŽNO? Stanislav Maji lupio šamar, ona ostala u ŠOKU (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Maja Marinković se jedva suzdržala!

Prošle noći Maja Marinković posvađala se sa svojim dečkom Stanislavom Krofakom Panterom, zbog čega je čak i briznula u plač. Maja i Stanislav neko vreme su vodili sukob u pabu, a kako je situacija izmakla kontroli, Pantera je Marinkovićevu hteo dozvati pameti, pa joj je poručio da je on došao u rijaliti kako bi se igrao. 

Maju je to isteralo iz takva, pa mu je zapretila da će uskoro upoznati prave čari njenog ponašanja, što smo imali prilike da vidimo i prethodnih sezona. Potom je Stanislav prišao Maji i zagrlio je, te joj je lupio šamar, ali je ona to shvatila kao predigru za vrelu akciju, jer je već poznato da Krofak voli jako i žestoko, što je i dokazao. 

- Ti si došao u rijaliti, dečko! - poručila je Maja. 

- Ja sam ovde ušao da se zaj*bavam! - rekao je Stanislav. 

- A ja sam tebi zaj*bancija? - uzviknula je Marinkovićeva. 

- Aha, ne čupaj me! Alo! Bože sačuvaj! Videćeš! Nisi ti upoznao još čari Maje Marinković - povikala je Maja, jer joj Krosak udario šamar kao predigru. 

- Evo, jedva čekam! - uzvratio je Stanislav. 

- Da ti napravim život u bajku! - poručila je Marinkovićeva. 


- Ja ćutim i trpim danima, a ti me stalno ponižavaš kao i ovi tvoji. Pričaš kako ne želiš da imamo se*s a tražiš mi oralni. Kakvo je tvoje ponašanje prema tebi, već danima si hladan prema meni. Nisi dobar čovek - nastavila je ona. 

- Ja sam tri dana bio u depresiji i ti meni još praviš dramu kako ti nisi srećna i samo mi praviš pritisak - dodao je Stanislav.

- Ti misliš da je meni lako, ako ne možeš da me prihvatiš takvu kakva jesam onda produži dalje. Ti mene gledaš samo kao objekat, odvratan si čovek - rekla je Maja.

- To uopšte nije tako, ja tebe gledam na najlepši mogući način sad samo preteruješ. Ajde lezi na mene, nemoj tako da plačeš - rekao je Stanislav.




Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR