Glas Javnosti

Bivša zadrugarka uhvaćena na SAJTU ZA UPOZNAVANJE: Traži novu ljubav

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Rijaliti-zvezda odlučila da pronađe sreću na čuvenoj aplikaciji!

Rediteljka, glumica i bivša zadrugarka Jelena Golubović traži novu ljubav i to na Tinderu, popularnoj aplikaciji za upoznavanje. Golubovićeva je napravila profil na ovoj plaformi i okačila nekoliko svojih fotografija, među kojima je i ona na kojoj pokazuje srce, što je njen zaštitni znak.
Jelena je dala i kratak opis svoje ličnosti. Stavila je da ima 44 godina, kao i da voli čitanje, filmove, putovanja i pozorište, kako bi je osobe koje vole isto lakše pronašle. Da se zaista radi o Jeleninom profilu, govori i činjenica da je on verifikovan i da ima plavi bedž koji označava ovo.

Popularnu pobednicu rijalitija dugo nismo videli u ljubavi, a svi pamte njen odnos sa Čupom Kalačem u rijalitiju "Farma". On je ostao u korektnom odnosu sa Jelenom, a pre dve godine govorio je o njihovoj ljubavi i aktuelnostima u svom životu.

printscreen
foto: Instagram

- Hvala Bogu sve je dobro. Čitam kako sam propao, što nema veze sa istinom. Imam ćerku i četiri sina. Tako da ne znam kako to neki misle da sam propao, kad sam najbogatiji čovek na svetu. Ima li šta vrednije od toga. Ali idemo dalje. Radim i dalje imam firmu za transport. Radi se, živi se, a možda nekome ne odgovara što ne može da se meša u moj život. Takođe putujem sa suprugom Hercegovkom i ništa nam ne fali - izjavio je on 2022. godine, pa dodao:


- Sve je ok. Šta je bilo bilo je. Nemam ništa sa tom ženom. Moj život je posle rijalitija otišao u drugom pravcu. Sa rođakom Sejom Kalačom sam aktivan veoma, a vidim da se ona vratila rijaliti životu. Moj život se nakon rijalitija promenio na bolje. Ne mogu da se žalim, ali je borba velika. Što se rijalitija tiče, nikad ne reci nikad, ali videćemo sve zavisi od ponude. Jasno je samo da bi se mnogima pomrislili konci kada bih se ja pojavio.



gLAS JAVNOSTI/r01s

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR