Glas Javnosti

Kačavenda "oplela" po cimerima !!!

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Milena Kačavenda učesnica TV programa "Elita" veoma poznata po iznošenju svog mišljenja bez ustručavanja i bez "dlaka na jeziku" žestoko je "oplela" po drugim učesnicima "Elite" naročito po cimerki Aneli Ahmić.

-  Pod broj jedan je drska, lažna, pekinezerka Aneli, ja se nadam da će medicina omogućiti da se ugradi novi mozak da nema samo jednu vijugu, ona priča kako sam ja mafijašica a njena kriminalna prošlost stoji na Guglu, zatim je drska jer se plaši da će je Janjuš prevariti, a kad je radila neke stvar napolju za koje mu.a nemaju ni muškarci, ona givori da je vređam da je ku.va, a ona je meni rekla da bi se jeb.la sa Janjušem, drska je kada spominje svoje dete, a baš je briga za njega,ona je lagala da je imala tri godine divnog braka i onda saznajemo kakve je želje imao njen partner.

Zatim je drska kada govori da sam ušla nakon smrti majke i da sam počela da iznosim neke stvari,a ka nisam imala vremena ni za šta zbog svoje tragedije.

Drska je kada kaže da se četiri puta verila- rekla je Milena u toku subotnje emisije na pitanje ko je najdrskiji u kući.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR