Glas Javnosti

Jović osuo po Majamiju posle eliminacije od Bostona

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Majami Hita nisu uspeli drugu godinu zaredom da se domognu NBA finala, pošto su ove sezone zaustavljeni već u prvoj rundi plej-ofa. Bolji od njih na startu doigravanja bili su Boston Seltiksi, koji su slavili u seriji sa 4-1.

Poslednji meč prvog kola plej-ofa Istočne konferencije nije doneo nikakvu dramu, pošto je Boston na svom parketu slavio sa čak 34 poena razlike.

Jedna od retkih svetlih tačaka u poraženom taboru bio je reprezentativac Srbije Nikola Jović, koji je meč završio sa osam poena, sedam skokova i četiri asistencije.

Mislim da nije dovoljno. Mogu da budem mnogo bolji za ovaj tim i da navijači zaslužuju bolje. Moram više da radim za plej-of nivo - rekao je mladi krilni centar posle meča.

Potom je kritikovao i ceo svoj tim.

Mislim da treba da više verujemo jedan drugom. Ne bih da napominjem povrede, jer mislim da smo imali dovoljno toga da pokažemo da smo sposobni za pobedu, samo se nismo dovoljno uzdali jedni u druge i u šut. To nas je usporilo - rekao je Jović.

Na kraju je istakao da je spreman da izvuče pouke.

Uvek će ti biti u glavi. Samo moraš da prođeš kroz to. Ovo bi trebalo da nas motiviše, mene hoće svakako - podvukao je reprezentativac Srbije.

S obzirom na to da je ovim porazom Jović završio sezonu već početkom maja, imaće sasvim dovoljno vremena da se spremi za reprezentativne obaveze i nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR