Glas Javnosti

Trener Majamija prezadovoljan Nikolom Jovićem

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nikola Jović, mladi košarkaš Majami hita, u pripremnim utakmicama pred Mundobasket pokazao je da će u vremenu koje dolazi košarkaška reprezentacija Srbije moći ozbiljno da računa na njega. Njegovu odluku da leto provede sa nacionalnim timom podržao je trener Majamija Erik Spolstra.

Bilo je pitanje da li će Nikola Jović posle finala NBA lige, u kom je njegov tim poražen od Denvera, doći na pripreme Srbije ili će ostati da trenira sa ekipom Majamija, ali je ipak odlučio da se odazove pozivu selektora Svetislava Pešića, što Spolstra smatra pravim potezom.


- Ovo je baš ono leto i predsezona kakva je potrebna Nikoli Joviću. On će moći da igra, bio je u Letnjoj ligi sa nama, igrao je na visokom nivou, takmičio se, a sada će nastaviti. Nismo znali da će se tim Srbije ovako istumbati, ali i to je ispalo savršeno za njega. Ima sjajnu priliku - rekao je i dodao poslao ljude iz Majamija da prate Nikoline treninge:

- Imali smo oko dve i po ili čak i tri nedelje trening kampa, gde su bile uključene i utakmice. On je mogao da igra u tim mečevima, a mi smo poslali naš stručni štab da ga poseti i provede nedelju dana s njim u kampu. Sada smo opet na istom mestu, on je oko osam kilometara dalje. Uz saobraćaj, možemo se naći za oko 45 minuta, što znači da ćemo sigurno biti zajedno dok smo ovde.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR