Glas Javnosti

Majka sa decom izvršila samoubistvo!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Alma A. (39) koja se kako se sumnja u Skadru bacila u reku Bojanu.Samo par sati pre tragedije ona je pila kafu sa svojom jetrvom.Alma za koju se veruje da je žtrva nasilja nestala 2 maja sa svoje troje dece(dve ćerke 9 i 6 godina i sinom od samo 4 godine).

Almin suprug Ergis je dan kasnije prijavio nestanak svoje porodice.Albanski mediji prenose da je Alma samo par sati pre tragedije pila kafu u jednom lokalu sa svojom jetrvom koja kaže da ništa nije slutilo na tragediju.
Sinoć je iz reke Bojane izvučeno telo devetogodišnje devojčice.Nesrećno dete je izvukao jedan ribar koji svedoči da je dete bilo u modricama...

Policija je juče uhapsila Ergisa i izdala saopštenje:-Građanin E.A.(31) je dana 03.05.2024.godine prijavio dan ranije 02.05. njegova supruga i njihovo troje maloletne dece od (9,8,3 godine) nestali.Formirana je posebna istražna grupa  da istraži razloge napuštanja stana.Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka,sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31- godišnjak izvršio prema supruzi i deci za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo.


Dana 04.05.2024.godine E.A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšem je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva -
saopšteno je iz policije.

Glas javnosti MN03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR