Glas Javnosti

Teodora Džehverović otkrila veliku tajnu u svojoj pesmi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica obelodanila detal koji nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je održala promociju svog novog albuma, a sada je javnosti otkrila detalje o jednoj veoma emotivnoj pesmi sa tog albuma. U pesmi "Žena bez adrese" fanovi su primetili pojavljivanje određenog datuma, što je izazvalo znatiželju i pitanja o značenju tog broja. Teodora je otkrila da taj datum predstavlja veoma bolnu uspomenu - dan kada je izgubila svog voljenog psa Venesi.

- To je datum kada sam izgubila psa. Moja mala Venesi koja mi je bila rame za plakanje u jako teškim trenucima, ali čvrsto verujem da se u životu sve dešava sa razlogom, pa tako i njen odlazak sa ovog sveta - napisala je Teodora i dodala:

- Ona je moj anđeo čuvar i želela sam da datum njenog odlaska sa ovog sveta zauvek u mojoj pesmi bude zabeležen - otkrila je Džehverovićeva.


Inače, Teodora je na promociji okupila brojne kolege i prilikom razgovora sa medijima je otkrila da li će se ona prijaviti na "Pesmu za Evroviziju".

- Ja još uvek treba da rastem, imam 27 godina. Očekuju me i lepe i ružne stvari, sigurno. Moja adresa je tamo gde su moji bliski ljudi. Oni su moj dom. Mom tati je danas rođendan, zato sam odabrala da danas bude promocija albuma, da izađe album danas. Znam da je on jako ponosan na mene - rekla je pevačica i priznala da joj je porodica najveća podrška:
- Ja još uvek treba da rastem, imam 27 godina. Očekuju me i lepe i ružne stvari, sigurno. Moja adresa je tamo gde su moji bliski ljudi. Oni su moj dom. Mom tati je danas rođendan, zato sam odabrala da danas bude promocija albuma, da izađe album danas. Znam da je on jako ponosan na mene.


Glas javnosti/R01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR