Glas Javnosti

Danilo izneo nove šokantne navode, a Tara mu zapretila policijom zbog golih slika (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Tara Simov danima ističe kako je Danilo Raičević bio nasilan prema njoj, te je priložila i dokaze.

Šokantni navodi stigli su i sa druge strane, a usred skandala, bivši partneri su snimili uživo uključenje putem Tiktoka, gde su se suočili, a snimci postoje i na Iksu. Tara je prvo zapretila Danilu zatvorom jer je pokazao njenu fotografiju na kojoj je skroz gola.

- Sediš tu sa naočarama za sunce, a tamo sam ja gola... Za to se ide u zatvor. Za to što si me udario verovatno ću morati da sačekam, a za to što sam ovde gola, i ovde, ideš u zatvor - rekla mu je Tara. 

Raičević je potom naveo kako Simova koristi kokain, te da je bila veoma nasilna prema njemu.


- Da li sam šmrkala s nekim čikom? - upitala je Tara.

- Jesi. Kad si rekla da ideš da menjaš tampon, nije te bilo 20 minuta, i vratila si se iskrivljena. Čikica se zove na slovo S - rekao je Danilo, na šta je Tara insistirala da kaže njegovo ime.

- Što meni praviš problem u životu? Da li sam ja tebe godinu i po dana tukla, maltretirala, zlostavljala i vređala? - pitala ga je Tara.



- Da, sve si to ti meni radila, a ja te nisam pipnuo nikad. Ti si noževima išla na mene, glavom u glavu me nabadala. Da sam ja tebe pipnuo, pošto sam muško i mnogo jači, ti bi imala mnogo vidljvije povrede, a nikad nisi imala nijednu povredu, to je poenta. Jasno je da te nisam pipnuo, a ako je sve kao što pričaš, i smeješ se šizofrenim osmehom, što onda dođeš sinoć i preksionoć i ka**š se sa mnom? Objasni mi - upitao ju je Danilo.




Glas javnosti /D03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR