Glas Javnosti

Barbara Bobak slučajno saznala da ju je dečko prevario!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Smatra da ko jednom prevari, prevariće opet

Barbara Bobak privlači veliku pažnju, pogotovo posle raskida od Darka Lazića, kada je njena popularnost počela naglo da raste. O njihovoj vezi se mnogo pričalo u javnosti, a Barbara je sada priznala da li je ikada saznala da je bila prevarena u ljubavi i šta je tada uradila.

- Ja sam jednom doživela prevaru, da znam, i nisam prešla preko toga. Bila je smešna situacija, videla sam sliku iz kluba, masa, i u ćošku slike videla sam da se ljubi sa drugom - ispričala je Barbara i dodala da se potom suočila sa bivšim momkom:

- Onda sam mu pokazala sliku i onda je dotični krenuo da doživljava neke raznorazne nervne slomove. Rekla sam mu da ne želim više ikada u životu da ga vidim. Ko jednom prevari, prevariće opet - rekla je Barbara gostujući u "Ceca show". 


Edita je, takođe, gostovala u ovoj emisiji, gde je priznala da je oprostila prevaru, dok je Ceca istakla da joj se to nije desilo.

- Ni ja nisam sigurna da bih prešla preko prevare. Nisam nikada doživela tako nešto, da jesam, rekla bih, ali mislim da ne bih mogla da pređem - rekla je Ceca. 

Ceca je tokom emisije upitala Barbaru da li bi ponovo bila u vezi sa nekom javnom ličnošću, na šta je ona odgovorila da srce ne može da bira.

- Ne znam, ja ne biram partnera na taj način. Jednostavno se desi, ni njega nisam birala na taj način. Čak i ako bi neko bio sa javne scene, gledala bih da to bude u tajnosti. Jer ljudi baš znaju nekako to da uprljaju - kaže Bobak i dodaje:

- Mi smo javne ličnosti, pa moramo da trpimo neka raznorazna mišljenja, ali mislim da to ne treba javno da se priča. Ljudima ne možeš ugoditi, ali što bih ja njima ugađala.


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR