Glas Javnosti

HOROR U VALJEVU: Naneo povrede ženi sekirom!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osnovni sud u Valjevu je takođe izrekao hitnu meru privremene zabrane osumnjičenom da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Valjevska policija je uhapsila S.M. (33) iz Kotešice kod Valjeva zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad svojom bivšom partnerkom M.B. (36) iz Valjeva. Incident se dogodio u noći između 10. i 11. maja kada je S.M. sekirom zadao više udaraca u glavu M.B., nanoseći joj teške telesne povrede.

Nasilnik je nasilno ušao u kuću M.B. tako što je razbio staklo na prozoru, nakon čega je izvršio napad sekirom. Napadnutu ženu su prebacili u teškom stanju u Beograd, gde se i dalje nalazi.

Osumnjičenom S.M. je od septembra prošle godine, postupajući po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, u više navrata izrečena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i prilazi bivšoj partnerki.

Prekršajni sud u Valjevu je izricao kazne zatvora osumnjičenom, u trajanju od sedam i od deset dana, kao i mere zabrane prilaska u trajanju od po tri meseca. Osnovni sud u Valjevu je takođe izrekao hitnu meru privremene zabrane osumnjičenom da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Prošle godine je protiv S.M. bila podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Ovo nije prvi put da je osumnjičeni bio predmet krivičnih i prekršajnih prijava zbog nasilja nad svojom bivšom partnerkom. Očigledno je da su prethodne mere koje su preduzete nisu bile dovoljne da zaustave nasilje i spreče ovakav tragični ishod.

Glas javnosti /R01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR