Glas Javnosti

SNAJPER PUŠTEN NA SLOBODU: Uhapšen na Jahorini zbog nedozvoljenog prometa oružja!

Bosna i Hercegovina
Autor: Glas Javnosti

Slobodan Milutinović Snajper iz Novog Sada i G. N. iz Novih Ledinaca pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade.

Ovu informaciju potvrdio je portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo, prenosi Avaz.ba.

On je dodao da su državljani Srbije juče privedeni na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela.

Njihovo saslušanje obavljeno je po nalogu Osnovnog suda na Sokocu.

Slobodana Milutinovića Snajpera i G. N. juče su pripadnici MUP-a RS uhapsili na Jahorini.

Podsetimo, u akciji policije Republike Srpske uhapšen je Slobodan Milutinović zvani "Sloba Snajper", član uprave FK Vojvodina.

 

Snajper je krajem 2020. godine izabran u UO Vojvodine mada je i odranije bio usko povezan sa klubom, pre svega kao vođa dela navijača.

Inače, bio je i desna ruka pokojnog predsednika kluba Bate Butorovića, a nekoliko godina kasnije preuzeo je novosadskog drugogligaša FK Kabel, koji je zbog nameštanja utakmica kažnjen oduzimanjem bodova.

Kako je Glas već pisao Milutinović se, osim nedozvoljenog nošenja oružja, napada na službeno lice, nanošenje teških povreda, bavio i preprodajom droge i posredovanjem u prostituciji.

U zatvoru je odležao ukupno tri godine zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu. Sada je na slobodi.

Prošle godine, početkom februara, u Novom Sadu je eksplodirao Milutinovićev automobile “porše kajen”, a kako su tada mediji navodili on je imao neverovatnu sreću da prođe sa lakšim povredama nogu, dok je automobil potpuno uništen.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR