Glas Javnosti

Oni su uhapšeni u velikoj akciji policije na Vračaru zbog PLANIRANJA UBISTVA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jedan od njih bio je maskiran i sa pištoljem u kojem je bio metak!

U velikoj akciji policije koja je danas sprovedena na Vračaru, uhapšeno je pet osoba pod sumnjom da su planirali teško ubistvo, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Uhapšeni su Nikola P, Bogdan P, Filip K, Saša K. i Milan I.


Kako saznejmo, Nikola P, Bogdan P, Filip K. i Saša K. terete se za dva krivična dela - planiranje teškog ubistvoa i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je kod Milana I, kod koga je pronađeno 74 grama opojne droge kokain i vagica za precizno merenje, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, posle višemesečnog operativnog rada, uhapsili su članove kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo.

Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu.

U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji grada Beograda.


Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR