Glas Javnosti

KO JE ČELNIK FK VOJVODINE ČIJI JE SARADNIK UHAPŠEN? Slobodan Milutinović Snajper preživeo TRI ATENTATA, svaki pokušan na ISTI NAČIN! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Slobodan Milutinović, jedan od čelnika FK Vojvodina, blisko je sarađivao sa Draganom B., pišu mediji, koji je danas uhapšen u policijskoj akciji u Novom Sadu zbog sumnje da je pokušao da izvrši krivično delo iznuda.

Snajper je inače poznat kao bivši telohranitelj bivšeg predsednika FK Vojvodina Bate Kankana. Prvo je napredovaon do mesta direktora FK Kabela koji je zbog nameštanja utakmica tada godine kažnjen oduzimanjem bodova.

Snajper je bio i na čelu Vošine navijačke grupe (Firma), i višestruko je osuđivan.

Milutinović se, osim nedozvoljenog nošenja oružja, napada na službeno lice, nanošenje teških povreda, bavio i preprodajom droge i posredovanjem u prostituciji.

U zatvoru je odležao ukupno tri godine zbog prodaje droge i napada na policajca, a za ostala krivična dela dobio je uslovnu kaznu. Sada je na slobodi.

Prošle godine, početkom februara, u Novom Sadu je eksplodirao Milutinovićev automobile “porše kajen”, a kako su tada mediji navodili on je imao neverovatnu sreću da prođe sa lakšim povredama nogu, dok je automobil potpuno uništen.

Takođe, navodilo se i da je preživeo napad jer je bombaš "promašio" i postavio slabiju eksplozivnu napravu od one koju je trebalo da podmetne.

Ipak, to nije bio jedini napad na Milutinovića.

Posle odsluženja kazne zbog droge, Milutinović se našao na meti Marka Markuša. Naime, Markuš, sin oficira novosadske policije, 1. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi, ispred lokala "Đava", prišao je Milutinoviću, prvo ga udario šakom u lice, a potom nekoliko puta pesnicom u glavu. Milutinović je pao, a kad je ustao, Markuš ga je gurao, a potom iz pojasa izvukao nož sečiva oko 20 centimetara i ubo ga u leđa. Markuš je pobegao, ali je uhapšen u Mađarskoj. Prvobitno je bio osuđen na pet godina zatvora, a nakon što je Milutinović "zaboravio" ko ga je tukao i ubo, Markuš je oslobođen optužbe.

Takođe, novembru 2013. zapaljen je džip "mercedes ML", koji se vodio na Milutinovićevu devojku. Navodno se na meti piromana našao ne zbog tribina i prevlasti već zbog duga od 40.000 evra.

Krajem oktobra 2018. na meti piromana bio je džip "volvo XC 90" koji je koristio Milutinović. Tada se spekulisalo da li je incident povezan sa dešavanjima oko FK Vojvodina.

Okršaji i sa fudbalerima

Snajper je i ranije bio poznat kao neformalni šerif u FK Vojvodina. Bivši fudbaler Vojvodine Nikola Trujić ispričao je da ga je, nakon utakmice između Ružomberoka i Vojvodine, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Milutinović uhvatio za vrat i počeo da ga gura, optužujući ga navodno da se raspravljao sa navijačima. Trujić je tada rekao da ga je neko drugi udario pesnicom u glavom. To je bio jedan od razloga zbog kojih je ovaj igrač napustio Vojvodinu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR