Glas Javnosti

Sveštenik im upropastio venčanje: Došao mrtav pijan na ceremoniju

Život
Autor: Glas javnosti

Da kum, stari svat, neko od gostiju, pa čak i sami mladenci prevelikim "opuštanjem" upropaste venčanje ponekad, nije ništa novo, ali pravi skandal je izbio kada je za katastrofu bio zadužen jedan sveštenik.

Mladić koji je pre izvesnog vremena prisustvovao neprijatnom venčanju ispričao je kako je svešteno lice u pijanom stanju vodio sam čin stupanja u sveti brak. Svojim ponašanjem, on je mladencima upropastio najradosniji dan u životu.
"Ne samo da taj čovek nije hodao kako treba, čitava ta služba je bila s**e predstava“, ispričao je on.
Širio homofobiju u crkvi

Kako je rekao sveštenik je ostavio sve da čekaju pred oltarom, stigavši na ceremoniju nakon što je kasnio sat i po. Nakon toga, on je potom počeo da širi homofobičnu demagogiju.

"U jednom trenutku je samo pričao i pričao o tome kako je bio toliko presrećan što se venčavaju muškarac i žena, a ne penis i još jedan penis.", priča mladić.


Tražio prilog za crkvu od vernika

Pravi skandal je nastupio kada je počeo da priča o doniranju novca.

"Rekao je svima da daju mnogo novca kako bi otišli ​​u raj.", ispričao je on u šoku.

I nakon što je otkrio da je sveštenik prijavljen više puta, rekao je da je pravi razlog zašto mu je dozvoljeno da nastavi da održava svadbe bio to što je bio jedan od retkih koji je venčavao katolike sa ateistima ili sa drugim veroispovestima, naveo je on u svojoj ispovesti na Reditu.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR