Glas Javnosti

Ljudi više vole Kejt od Megan: Kekve veze ima princeza Dajana u svemu?

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Megan Markl nije baš mnogo omiljena na britanskom dvoru

Megan Markl, vojvotkinja od Saksesa, često je bila predmet poređenja sa princezom Dajanom. Stručnjakinja za kraljevsku porodicu, Nada Mirković, naglašava sličnosti između ove dve žene, piše Story.hr.

Toplina i otvorenost

Mirković ističe da, uprkos negativnim stavovima prema Megan kod nekih Engleza, ona poseduje određenu toplinu i otvorenost koja je čini sličnijom Dajani nego što je to slučaj sa Kejt Midlton.

Modna inspiracija

Megan Markl nisu strane inspiracije Dajaninim modnim izborima.

Nedavno je tokom putovanja u Nigeriju odabrala jednostavnu dugu belu haljinu bez naramenica, upotpunjenu zlatnom ogrlicom koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Sledećeg dana, odabrala je upečatljivo belo odelo i visoke potpetice u zemljanim tonovima, upotpunjeno jednostavnom zlatnom ogrlicom, istovetnom onoj koju je nosila princeza Dajana tokom posete istoj afričkoj zemlji.


Ovi modni odabiri jasno pokazuju njeno duboko poštovanje prema Dajani, ali istovremeno naglašavaju njen sopstveni stil i eleganciju.

Podsetimo, pre odlaska na turneju u Nigeriju sa suprugom Megan Markl, britanski princ Hari svratio je nakratko u Englesku.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, pomirenje i ponovno viđanje kralja Čarlsa s mlađim sinom "koči" samo jedna osoba.

Pre odlaska na turneju u Nigeriju sa suprugom Megan Markl, britanski princ Hari svratio je nakratko u Englesku, gde je svečano obeležio 10. godišnjicu postojanja Invictus Games.

Njega tom prilikom, u važnom jubileju za njegov najveći projekat do sad, nije podržao niko od članova britanske kraljevske porodice, a njegov otac kralj Čarls III nije pristao ni da se vidi s njim.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR