Glas Javnosti

Albino udario po estradi: Evo koje kolege ga nisu ispoštovale, a koje su ga iznenadile

Estrada
Autor: Glas javnosti

Muzičar Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, oktako se pojavio na javnoj sceni privlači veliku pažnju javnosti, a sada je progovorio o saradnji sa brojim javnim ličnostima.

Albino je bez zadrške otkrio sve o saradnji sa velikim muzičkim imenima i tom prilikom otkrio ko ga je razočarao, a ko prijatno iznenadio.
- Radio sam sa Miletom Kitićem. Uz dužno, najveće poštovanje čoveku; i njemu i Marti i Eleni, mogu možda da kažem da su oni i jedni od najboljih ljudi koje sam u životu upoznao. Mislim, već su ostvareni i u nekim su godinama i ti vidiš tu, kao što vidim i kod Cece, to su ljudi... Svaka im čast. Boli njega briga za sve druge, za sve živo, ne interesuju ga nebitne stvari. Ne pričaš o drugim ljudima. Toliko je divno da sediš, popiješ nešto, radiš, pričaš. Meni je to jedna od najdražih saradnji, sigurno. I zbog toga što je to prva pesma, recimo, mom tati tako zvoni telefon - rekao je Albino koji je sarađivao i sa Nikolijom Jovanović.

- Nikolija zna šta hoće. Uvek nam je bila super saradnja. Žena zna šta hoće, šta joj treba, može da joj se svidi svašta, ali će biti u fazonu: „Dobro, to nisam ja, više bih volela nešto ovako", ali to je odlično. Nju bih izdvojio kao primer - nabrajao je dalje, ne odvajajući svakako pevačicu od njenog partnera Relje Popovića.


- Zajedno ih je, naime, upoznao, pa mu „naprosto i ne idu jedno bez drugog".

"Milica Pavlović me nije ispoštovala"

Albino se osvrnuo i na saradnju sa Milicom Pavlović sa kojom je snimio duetsku pesmu "Šećeru".

- Ne osećam se ispoštovano s njene strane, ni ja, ni niko od nas. Na ljudskoj, pa onda na svim ostalim osnovama. Ne može mene neko da inspiriše i da ja pravim nešto novo s nekim s kim se u društvu osećam... Znaš ono neko te ponižava bukvalno - rekao je on.
Inače, Milica Pavlović je takođe jednom prilikom otkrila da joj Albino nije čestitao na objavljivanju albuma, gde se između ostalog nalazi i ova njihova numera.
- Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu "Šećeru" - istakla je Milica .


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR