Glas Javnosti

SAOBRAČAJKA U SMEDEREVU: Drogiran udario pešaka i odbacio ga kroz izlog

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tom prilikom je pešak zadobio teške telesne povede preloma obe potkolenice.

Teška saobračajna nezgoda u kojoj je povređen muškarac (77) dogodila se 10. maja ove godine oko 13 sati dogodila na raskrsnici ulica Svetozara Markovića i Karađorđeve u Smederevu.

- Prema do sada utvđenim činjenicama, do nesreće je najverovatnije došlo kada je osumnjičeni, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke "reno" i koji se kretao niz nagib Ulice Svetozara Markovića, usled neprilagođene brzine prilikom skretanja u levo radi uključenja u Ulicu Karađorđevu izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo na levi trotoar u smeru ka Beogradu i udario u pešaka, koji je od siline udarca odbačen u stakleni izlog planinarskog udruženja "Čelik" - navodi se u saopštenju tužilaštva.

OGLASILO SE VJT SMEDEREVO: Osumnjičeni će biti saslušan u zakonskom roku

OGLASILO SE VJT SMEDEREVO: Osumnjičeni će biti saslušan u zakonskom rokuTom prilikom je pešak zadobio teške telesne povede preloma obe potkolenice.

Neposredno nakon saobraćajne nezgode obavljen je uviđaj, a nakon sproverenih provera prisustva alkohola i psihoaktivnih supstanci u organizmu utvrđeno je da je osumnjičeni pozitivan na psihoaktivne supstance THC-10 i amfetamin.

Nakon što mu je određeno zadržavanje, osumnjičeni će sutra uz krivičnu prijavu biti predat javnom tužiocu radi saslušanja.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR