Glas Javnosti

DEČAK JE BIO UŽASNUT SKELETOM KOJI JE PRONAŠAO: Nakon što je ugledao ljudske kosti MALIŠANOV DEDA bio prestrašen za UNUKA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tokom šetnje sa psom, maloletni dečak, pronašao je u Ripnju, ljudski skelet. Prema rečima njegovog dede, dečak je bio prestrašen prizorom koji je ugledao u šumi.

Dečak je, kao i obično, izveo psa u šetnju a pas ga je ubrzo odveo do mesta u šumi, na kom su bile rasute kosti ljdskog skeleta.

Prema rečima dede ovog dečaka, on je odmah nakon ovog otkrića pozvao njega i oca da dođu i vide o čemu se radi.

- Moj unuk je štao psa kao i obično, međutim pas ga je odveo do kostiju. Nakon toga pozvao je mene i svog oca da dođemo i vidimo šta je to. On se dete uplašio i mi smo osmah otišli da vidimo. Odmah nakon toga smo pozvali policiju- rekao je ovaj čovek za Blic.

Još uvek u čudu nakon stravičnog prizora, čovek je dodao da iako se svega i svačega nagledao u životu nije mu bilo ni malo prijatno kada je ugledao ljudske ostatke i da ne može ni da zamisli kako se tek njegov unuk oseća.

Meštani ovog dela Ripnja na kom su pronađene kosti, kažu da se do sada u njihovom komšiluku ovakav slučaj nije desio.

Međutim, kako se iza njihovih kuća kroz šumu, proteže pruga Beograd- Bar , od buke vozova zločin bi mogao da prođe i nezapaženo.

Ostaci skeleta, poslati su na veštačenje i obdukciju, kako bi se utvrdio identitet osobe čije su kosti pronađene u šumi.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR