Glas Javnosti

REDDAY - Dan kada vraćamo zajednici

Društvo
Autor: Glas javnosti

U organizaciji opštine Vračar, Gradskog zelenila i Keller Williams Cvetković-Roškov i Keller Williams Serbia dan posvećen zajednici

09.05.2024. u Čuburskom parku je tradicionalo održan REDDAY - Dan kada vraćamo zajednici. 

Redday je poseban dana kada se kacelarije Keller Williams u celom svetu zatvaraju, a umesto poslovnih odela oblače crvene majice. Tog dana zaposleni posvećuju sebe i svoje vreme zajednici u kojoj žive i rade.
U organizaciji opštine Vračar, Gradskog zelenila i Keller Williams Cvetković-Roškov i Keller Williams Serbia dan posvećen zajednici, solidarnosti i zajedničkom doprinosu počeo je minutom ćutanja za svu nastradalu decu iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar i mladih iz Dubone i Malog Orašja. 
Aktivnosti doprinosa zajedinic na Vračaru su bile:
- Podrška kafiću “Zvuci srca” koji je za vreme trajanja događaja, posetiocima pravio kafe za poneti i prodavao svoje rukotvorine, 


Foto: privatna arhiva

- Prikupljanje novačanih sredstava za decu obolelu od raka i njihovim porodicama kroz saradnju sa udruženjem “Uvek sa decom” , SMS za decu obolelu od raka može da se pošalje na 7175.
- Udomljavanje kućih ljubimaca u saradnji sa Prihvatilištem Draževac koje je za ovu priliku kao gosta donelo i jedno crno jagnje.


Foto: privatna arhiva

- Prikupljanje odeće i pomoći za Svratište u Krfskoj 


Foto: privatna arhiva

Događaj su ulepšali i uveličali Dečiji hor Soldozar, besednici Prve beogradske gimnazije, učenici Četrnaeste beogradske gimnazije, dečica iz boravka Slonče i vrtića “Trešnjober”.



Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR