Glas Javnosti

Ovome se niko nije nadao: Potez Princa Harija iznenadio sve

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Vilijam je bio iznenađen i zabrinut, ali ju je podržao.

Princeza od Velsa Kejt Midlton i njen dever princ Hari nekada su bili bliski prijatelji. Do zahlađenja je došlo nakon njegovog venčanja sa Megan Markl.

Situacija se dodatno zakomplikovala nakon objavljivanja njegovih  kontroverznih memoara "Rezervni" (Spare) u kojoj je odbegli kraljević u javnost izneo neke od mračnih tajni britanske kraljevske porodice. 

Tada je izbio žestok sukob među braćom, zahladneli su odnosi i između Kejt i Harija. Ali, to se promenilo nakon što je princeza od Velsa saopštila da boluje od raka. 


Dosta je zle krvi

Kako je ispričao izvor blizak kraljevskoj prodici za magazin Life and Style, Hari je bio u šoku kad je saznao da je njegova snaja teško bolesna i odmah je pozvao telefonom.

- Svi pretpostavljaju da Kejt ne voli Harija, ali oni imaju posebnu vezu koju malo ljudi zaista razume. Ona i Hari su jedno vreme bili izuzetno bliski. Poverila mu se tokom nekih od svojih najmračnijih trenutaka, pa se njemu obratila i sada kad vodi borbu sa rakom - rekao je izvor. 

Kejt i Hari navodno su u stalnom telefonskom kontaku o čemu se spekuliše u medijima već mesecima. Njihovim supružnicima nija bilo baš pravo, ali nisu imali izbora.
- Megan bila malo ljuta kad je saznala i u početku se osećala, možda, pomalo izdanom… Ali, prihvatila je novonastalu situaciju. Ona zna da su Hari i Kejt postali prijatelji mnogo pre nego što se ona pojavila u životu vojvode od Saseksa. Vilijam je bio iznenađen i zabrinut kad je saznao da je njegova žena u kontaktu sa njegovim bratom, ali ju je ipak podržao - dodao je izvor.

Da ova teorija nije daleko od istine govori i podatak da je upravo Kejt bila ta koja je rekla da je dosta "zle krvi" i da je vreme da se zakopaju ratne sekire među porodicama pre svega zbog njihove dece.

- Iako Kejt voli Vilijama i poverava se svom mužu, lakše joj je da o određenim stvarima razgovara sa Harijem. On je uvek je bio dobar slušalac - poručio je izvor.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR