Glas Javnosti

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 19. maja

Astrologija
Autor: Glas javnosti

U ovoj nedelji Merkur će preći u stabilan zemljani znak Bika. Vremenom naše odluke i reči će biti stabilnije. Blagi oprez u ovoj nedelji jer će Merkur napraviti loš aspekt sa Plutonom. Sunce će prelaziti preko Urana, pa su mogući sukobi i nerazumevanja.

Na samom početku nedelje Venera pravi lep aspekt sa Saturnom što može ukazati na stabilizaciju nekih emotivnih odnosa. Pri samom kraju nedelje 18. maja Venera će napraviti konjukciju sa Uranom.

Blagi oprez u emotivnim odnosima. Želja za slobodom, ali i dosta problema i sukoba može nastati. Ostanite strpljivi.

Ovan

Posao: Budite smireni u komunikaciji sa saradnicima. Ne dozvolite da vas nešto izbaci iz takta. Novca će biti tako da zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: Bez bitnih dešavanja u ovoj nedelji. Zauzeti manje nesuglasice oko finasija ili prolazno nezadovoljstvo je moguće.

Zdravlje: Blagi oprez na digestivni trakt.


Bik

Posao: Vreme ja za promene i dosta turbulentnih dešavanja je pred vama. Svakako ste stabilni, jaki i podržani od planeta.Bolje finansije i rešavanje nekih problema.

Ljubav: Lepa nedelja za ulazak u avanture i veze. Neki mogu učvrstiti postojeći odnos. Zauzeti moguće su manje trzavice krajem nedelje. Svakako lepi dani su pred vama.

Zdravlje: Dobro se osećate. Pojačana nervoza je moguća.

Blizanci

Posao: Nije vreme za promene i donošenje bitnih odluka. I kod vas kao i kod mnogih je moguća uznemirenost, na trenutke pad koncentracije. Finansije bez većih promena. Obratite samo pažnju na šta trošite novac.

Ljubav: Moguće je prolazno nezadovoljstvo na ovom segmentu života. Neki mogu ući u tajnu vezu ili avanturu.

Zdravlje: Pojačana nervoza i uznemirenost, kao i pad energije. Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Uspeh i promene nabolje. Samo budite strpljivi. Realizacija vaših planova i ideja je na pomolu

Ljubav: I na ovom segmentu lepa dešavanja. Planiranje porodice i ostvarenje želja. Zauzeti krajem nedelje mogući nesporazumi.

Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba.


Lav

Posao: U ovoj nedelji može doći do promena i nerazumevanja kada su autoriteti u pitanju. Važno je da vi ostanete smireni. Prihoda će biti, ali i nenadanih troškova. Budite umereni i kontrolišite potrošnju.

Ljubav: Moguće su prenaglašene emocije i manje nerazumevanje od strane voljene osobe. Ostanite smireni i pokažite više strpljenja. Slobodni moguć ulazak u avanturu.

Zdravlje: Mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Devica

Posao: Aktivna nedelja. Mogući su iznenadni putevi kao i pregovori. Ova nedelja je puna dinamike koja će doneti mnogima pozitivne odluke. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Iznenadni susreti, ostvarenje želja. Zauzeti mogućnost planiranja lepog putovanja.

Zdravlje: Blagi oprez kada su infekcije u pitanju.

Vaga

Posao: Budite oprezni kada su finansijske transakcije u pitanju. Moguće da neki dobiju novac ako ste duže čekali da se to desi. Suštinski ostanite hladne glave i ne donosite bitne odluke.

Ljubav: Ulazak u avanture. Ženskoj populaciji je moguće da se pojavi neko ko je zauzet pa dobro razmislite pre nego udjete u vezu. Zauzeti pojačane strasti usmerite u pravom smeru. Bolje vreme dolazi.

Zdravlje: Dobro se osećate. Blagi oprez od povreda i uplala. Ako je potrebno posetite lekara.


Škorpija

Posao: Mogući su nagli preokreti kada su partnerski odnosi u pitanju. Dakle svi ortački poslovi mogu biti na ispitu. Svakako za mnoge ovaj period donosi benefite. Zadovoljni ste finansijama.

Ljubav: Mnogi će biti pod pritiskom okoline, bilo da su slobodni ili zauzeti. Savet je da slušate svoju intuiciju i radite onako kako mislite da treba.

Zdravlje: Stabilno.

Strelac

Posao: Na ovom segmentu dosta prijatnih iznenadjenja. Krajem nedelje ako dobijete glas ili poziv na pregovore budite obazrivi. Suštinski uspešna nedelja za vas. Sve probleme savladaćete bez većih poteškoća.

Ljubav: Na ovom polju bez bitnih dešavanja. Neko iz vašeg radnog okruženja očekuje vašu pažnju. Mogućnost ulaska u avanture. Zauzeti bez bitnih promena u odnosu.

Zdravlje: Mogući problemi sa grlom i sinusima.

Jarac

Posao: Ova nedelja bi trebalo da donese dosta povoljnosti na ovom segmentu. Bitne odluke donosite od početka do polovine sedmice. Svakako bolje finansije. Sam kraj nedelje blagi oprez u komunikaciji.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom. Moguć je iznenadni poziv zanimljive osobe. Neki mogu ući u emotivnu vezu. Zauzeti planiranje budućnosti. Kao i mnogi u većoj, tako vi u manjoj meri budite oprezni u komunikaciji. Svakako lepa nedelja kada ste vi u pitanju.

Zdravlje: Moguć poremećaj endokrinog sistema kod nekih, ako imate predispozicije za tako nešto.


Vodolija

Posao: Vama neki momenti mogu biti otežavajući. I vi izbegavajte nesuglasice sa autoritetima i saradnicima. Ako se bavite privatnim poslom situacija je stabilnija. U oba slučaja pomalo turbulentna nedelja. Svakako sa dobrim ishodom. Oprezno sa finansijama.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Avanture da, ali i tu budite obazrivi. Zauzeti blagi oprez na manje sukobe ako do njih i dodje ostanite smireni koliko je to moguće. Spremite se za period koji tek dolazi.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom i varenjem.

Ribe

Posao: Lepe promene dolaze. Mogućnost kraćeg puta vezanog za ovaj segment. Vi ćete lakše prevazići ovu nedelju. Mogućnost prosperiteta i stabilizacije. Vi ograničite potrošnju novca koliko je to moguće.

Ljubav: Možete očekivati stabilizaciju na ovom polju. Mogućnost ulaska u vezu ili lepog poznanstva. Zauzeti sam početak nedelje iskoristite za lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate, samo obratite pažnju na ishranu. Kod nekih se može doći do pojačane nervoze i pada imuniteta. Suštinski zdravstveno bez većih poteškoća.

Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR