Glas Javnosti

Želi da vodi ljubav sa svastikom, ali je svestan da onda gubi apsolutno sve

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Iako ima srećan brak jedan Englez je spreman da rizikuje sve da bi ispunio svoju fantaziju.

- Bez obzira na to što volim svoju suprugu, gorim od želje da vodim ljubav sa njenom sestrom, a naravno, nijedna od njih ne zna za to - počinje on svoju priču i nastavlja:

- Ja imam 42, a moja supruga 39, i osam godina smo u braku i imamo trogodišnju ćerku. Međutim, poslednjih nekoliko meseci maštam o intimnim odnosima sa svastikom. Ona je razvedena i ima dvoje dece. Veoma je atraktivna, ima sjajno telo i rado ga pokazuje.
Ona uvek izgleda sjajno za razliku od moje žene koja se oblači mnogo konzervativnije. Ne znam zašto sam iznenada počeo da razmišljam o vođenju ljubavi sa sestrom moje supruge. Svastika trenutno prolazi kroz težak period, muči se da pronađe nekog normalnog partnera, i ja bih mogao da joj pomognem i istovremeno ispunim svoju fantaziju - objašnjava muškarac.

- Deo mene želi da napravim prvi korak, ali znam da bi me to koštalo braka i deteta - zaključio je Englez.


Odgovor terapeuta:

Spremni ste da izgubite sve - vaša supruga sigurno ne bi oprostila ni vama ni svojoj sestri kada bi saznala, a to bi se sigurno dogodilo.

 Pomislite kako bi to uticalo na vašu ćerku.

Logično je da vaša svastika deli slične osobine sa vašom suprugom, pa zato i ne čudi što vas privlači. Međutim, ako razumno razmišljate nećete uraditi bilo šta. Ovakva požuda nestane brzo kao i što se pojavila.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR