Glas Javnosti

Vlahović se oprostio od Alegrija

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Srpski reprezentativac i najbolji fudbaler Juventusa Dušan Vlahović emotivnom porukom oprostio se od, sada već bivšeg trenera, Masimilijana Alegrija.

Italijan je osvojio Kup Italije pobedom nad Atalantom, gde je jedini pogodak postigao upravo Vlahović. Posle toga, „stara dama“ iz Torina zahvalila se Alegriju na saradnji.

Nije srpski as zaboravio kako ga je dočekao Masimilijano nakon transfera iz Fiorentine u Juventus.
Zato i ne čude krupne reči koje je kovertirao na adresu iskusnog stručnjaka koji nije uspeo da pronađe dobitnu formulu na terenu i bude konkurentan Interu u trci za Skudeto, kao ni na evropskoj sceni.

Trofej KUpa Italije bio je premali da bi slavni klub iz Torina i Alegri nastavili ruku pod ruku.

„Bitno je znati kako da ase kaže hvala onima koji su vas dočekali kao dečaka i pomogli vam da postanete muškaraca. Mister, hvala na svemu“, naveo je na društvenim mrežama Dušan Vlahović, kog prati preko dva miliona ljudi.

Dva kola pre kraja Juventus je smenio Alegrija i ekipu će do kraja sezone voditi njegov pomoćnik i bivši defanzivac tog kluba Paulo Montero.

Nije tajna da je „stara dama“ ponudila dvogodišnji ugovor Tijagu Moti, koji je s Bolonjom napravio čudo i uveo je u Ligu šampiona. Pominje se godišnja plata u iznosu od 3,2 miliona evra, ali još nema dogovora o saradnji.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR