Glas Javnosti

Srbijavoz uvodi avgustovske popuste: Iskoristite pogodnosti preko aplikacije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Aplikacija Srbijavoza je veoma popularna i trenutno ima preko 150.000 korisnika

Vršilac dužnosti direktora Srbijavoza Ivan Bulajić izjavio je danas da će ta kompanija tokom avgusta intenzivno nastaviti da unapređuje korisničko iskustvo uvođenjem novih funkcionalnosti na aplikaciji i postavljanjem kartomata na stanicama.

On je najavio da će od 1. septembra popust za kupovinu karata Srbijavoza putem mobilne aplikacije iznositi 10 odsto.

"Za nas je korisničko iskustvo od primarnog značaja. Od 7. avgusta ove godine svi putnici koji su karte kupili preko mobilne aplikacije dobijaće puš notifikacije kojima će biti obavešteni o eventualnim odstupanjima od planiranog reda vožnje u polasku u realnom vremenu, čime prelazimo na personalizovanu komunikaciju", rekao je Bulajić za Tanjug. 

 

Kako naglašava aplikacija Srbijavoza je veoma popularna i trenutno ima preko 150.000 korisnika.

"Kako bismo motivisali putnike da koriste sve prednosti digitalne kupovine karata, od 1. septembra popust za kupovinu karata iznosiće 10 odsto", najavio je Bulajić. 

On je naveo i da Srbijavoz nastavlja sa modernizacijom prodajne mreže, pa će u sklopu tog plana prvi talas od 23 nova kartomata, koji će raditi 24 sata, biti u upotrebi do kraja meseca, dok će naredni talas od još 35 kartomata biti instaliran do kraja godine. 

Glas javnosti /U01S 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR